tag:blogger.com,1999:blog-2448291943977376290.post2774369333462499920..comments2024-02-27T04:46:19.450+01:00Comments on Tittes : KalkonChristelhttp://www.blogger.com/profile/11282711653770147229noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-2448291943977376290.post-62156662085342925732016-12-22T09:53:47.887+01:002016-12-22T09:53:47.887+01:00Ja, jag har lärt mig detta av Haralds syster Karin...Ja, jag har lärt mig detta av Haralds syster Karin och tycker att det fungerar så bra. Men, det är ju såklart en annan sak med den där Thanksgivingtraditionen, då är det nog så att den stora ståtliga kalkonen ska skäras upp direkt. KramChristelhttps://www.blogger.com/profile/11282711653770147229noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2448291943977376290.post-89889460182378127712016-12-22T07:33:20.612+01:002016-12-22T07:33:20.612+01:00Mmmm!! Gott med kalkon!!!! Ni får ha en så mysig j...Mmmm!! Gott med kalkon!!!! Ni får ha en så mysig julmiddag idag nu! Kram Anna Anna Uhrashttps://www.blogger.com/profile/01033667967993380348noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2448291943977376290.post-19967075487452651872016-12-21T21:38:20.432+01:002016-12-21T21:38:20.432+01:00Kalkonen ser härlig ut och bra sätt att fixa den d...Kalkonen ser härlig ut och bra sätt att fixa den dagen innan och skära upp den kall och då blir det ju finare bitar också och sedan bara värma upp den i ugnen. Perfekt. Jag har sagt det till vår svärdotter som alltid har kalkon till Thanksgiving, men den skall alltid skäras upp när man skall äta och det är ju lite jobbigare och kladdigare, men allt enligt hennes tradition och det skall hon ju få ha också. Hon är ju från Staterna som du vet. Smaklig måltid i morgon!Ullanoreply@blogger.com