tisdag 20 december 2016

Brunkål

Jag har gjort brunkålen idag. Den färdigköpta brunkålen är egentligen god och helt ok, men jag tycker ändå det är roligt att göra. Först tyckte jag inte att jag fick god smak på den, men efter att ha kokt länge och fått mer sirap och kryddor blev den helt ok.


Jag använde detta receptet på brunkålen.


När kålen stått några timmar smakade den riktigt bra.

8 kommentarer:

  1. Den ser jättegod ut. Jag är lat så jag köper färdig och det är bara jag och syrran som tar vars sin sked och då får det gå bra med köpebrunkål.

    SvaraRadera
  2. Mums ser gott ut..jag har köpt Per i Vikens kål, den såg god ut. Annars brukar jag göra själv, men i år drista jag mig att köpa. Vi är bara 2 som äter...
    Min släkt är ju inte så stor :) Kram Gunnel

    SvaraRadera
    Svar
    1. Aha, jaså dom har brunkål också, den är kanske extra god!

      Radera
  3. Just ja detta minns jag sedan förra året att du gjorde... aldrig smakat men verkar spännande... 😊 Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Vad äter ni till skinkan? Ingen kål alls?

      Radera
    2. Vi har rödbetssallad och eller senap 😊 Kanske svärmor brukar ha nån sorts rödkål eller nåt.. men det är rödbetssallad som jag gillar bäst .

      Radera
    3. Rödbetssallad har vi också och även rödkål. Jag tycker allra bäst om långkål, men ingen annan vill ha det. Och senap såklart, ett måste till skinkan.

      Radera