Translate

fredag 28 december 2018

Trött

Jag vet knappt om jag vågar skriva att jag är trött, men det är jag. Jag säger inte att det är konstigt utan det är nog rätt självklart. Jag hämtar mig. Jag ringde vårdcentralen igen imorse om mina öron, framförallt det högra som plågar mig något enormt. En kan bli galen av sådant sus, pulserande och klickande i huvudet hela tiden. De hade ingen tid till mig, jag skulle ringt kl 8 för att ha en chans och jag ringde strax efter 9. Om det fortfarande är likadant på onsdag, första vardagen får jag ringa igen.
Efter en riktigt slö morgon tog jag en promenad, den blev inte lång, jag orkade knappt. Jag var först in på Bokhandeln och bytte min bok. Denna är färdigläst.


En bok som blev riktigt spännande på slutet, otäck historia om försvunna unga kvinnor.


Golfbanan nere vid badet var allt jag orkade fota.



Jag lagade kycklingfilé till middag, jag tycker nästan om allt med kyckling, här en enkel rätt med chilikryddad filé med creme fraiche. 

Ikväll gör vi absolut ingenting.

8 kommentarer:

  1. God fortsättning! Förstår att du är trött för om jag hade gjort allt du gör så hade jag dött!!! I kväll skriver du att du gör absolut ingenting och då tänker jag, så gör jag nästan varje kväll. Orken tryter säkert för oss alla vid denna ålder, som man aldrig trodde när man var yngre, och är jättesvårt att fatta även för mig, men efter min "sjuka" så har jag "fått" lära mig att jag inte orkar allt som tidigare, men det är inte lätt för hjärnan att fatta. Hoppas du nu får din "gaist" tillbaka till nyår och med det önskar Sven och jag er Ett Riktigt Gott Nytt År. Kramar.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack, ja så är det ju, men så svårt och det kommer liksom smygande. Det gäller att ta tillvara det lilla så mycket det går. Nu får vi hoppas på ett riktigt bra 2019, för din del kan du lämna 2018 bakom dig och känna dig glad över att du tog dig igenom din svåra sjukdom. Många kramar till er båda!

      Radera
  2. Krya på dig! Är också trött pga en begynnande förkylning... Barnbarnsbaciller.se 😄 Alla barn och barnbarn har varit här några dagar och dom sista åkte hem idag. Jisses vad tyst det blev... 😉 Gott nytt år på er! Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack, vad roligt att ni hade besök av alla denna julen i ert stora hus! Jag förstår att det känns tyst och tomt även om det såklart även kan kännas skönt med den tystnaden efter er stora familj. Kramar till er båda!

      Radera
  3. Gott Nytt År och i övrigt håller jag med Ulla i allt..Nä hjärnan har svårt att fatta att kroppen är sliten och det är lätt att få dåligt samvete och det är jättedumt för ingen..iallafall inte hos mig..ställer krav..det är ju bara jag själv som kan ändra på den känslan och det kämpar jag med varje dag!! Kram till dig och Harald Gunnel

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack, precis så Gunnel, det största kravet klarar jag så bra att ställa själv. Jag kämpar också med det varje dag, för det mesta går det sådär haha! Det är nog vi som gick in i vuxenvärlden på 60-talet. Ser du förresten på TVserien Systrar? Gör det annars! Kramar

      Radera
  4. Så klart att du känner dig lite trött och sliten efter allt! Vila dig i form nu hjärtat mitt!! Hoppas örat blir bättre snart så du slipper obehaget❤️
    Kom i håg nu, VIIIIILA!!! Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack, ja nu tar snart vardagen vid och då blir allt lättare! Kram

      Radera