Translate

måndag 22 december 2014

Julstämning från Saluhallen

Vintersolståndet idag och nu går vi mot ljusare tider igen. Jag har firat detta med ett besök på Saluhallen och gofika med dottern. Så mycket folk där, var kommer alla ifrån undrar jag? Men, framförallt mysigt och vackert.









 
En mysig fikastund med Mia nu när hon är ledig några dagar,

 
Hemma har vi hängt upp vår gran, det känns lika bra som förra året.

 
Medan jag var på Saluhallen så kokade Harald julskinkan. Vi har lite svårt för att gå över till färdigkokt skinka, det hör liksom till julen att koka den.


 
Något av det bästa inför julen, provsmakningen av skinkan medan den är lite ljummen, så gott och årets skinka smakade bra tyckte jag. Inköpt på Lidl!
Annars hostar vi ikapp i soffan för att inte nämna nätterna! Jag har börjat tappa rösten och blir det ännu värre så blir det en tyst jul, kanske skönt för många.

8 kommentarer:

  1. Så mysigt med fika på Saluhallen! God Jul, fina mamma!

    SvaraRadera
  2. Håller med dig om skinkan...den vill man koka själv, då känns det som jul...har min i ugnen nu....Önskar dig och din familj en God Jul...Kram Gunnel

    SvaraRadera
  3. Jag har också köpt skinkan på Lidl (men färdigkokt) och har precis griljerat den. Hoppas den är lika god som er och er ser verkligen god ut. Önskar er en fin Julafton och Ett Gott Nytt År. Kramar.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack detsamma till alla er och hoppas din julafton avlöper väl!

      Radera
  4. Jag har med köpt julskinka , i charken på CG..

    SvaraRadera