Translate

måndag 23 maj 2016

Måndag

Igår lovade jag att inte tjata om ögonen, vill bara säga, att idag har jag varit på vårdcentralen. Igår uppträdde ett nytt fenomen och det blev bara för mycket. Nu ska jag prova antibiotikadroppar en vecka och blir det inte bättre så får jag en remiss till en ögonspecialist.

Jag och min syster tog en cykeltur med orienteringskartan. Vi cyklade till Jonstorp, tillbaka en annan väg och knep ett antal kontroller. Det är varmt och skönt och helt vindstilla så det var helt perfekt.


Den nya cykelvägen som går ända till Ängelholm är jättefin att cykla på. Den sträcker sig också längs med våra barndomstrakter så det var extra mysigt.


Vi hade fika med oss och tog en kaffepaus.



Jag hämtade mina barnbarnsbarn Alva och Alice på förskolan, det är alltid så mysigt. Vi gick till Siöcrona vårdcentral där pappa Jonathan mötte upp. De skulle få en vaccination och det gick bra.


Jag blev sedan bjuden på kaffe i deras trädgård innan jag cyklade hem och åt middag som Harald lagat.



Jag gjorde klart en layout till Scrap the Girls och deras majskiss.



Vit CS och mönsterpapper från Studio Callico från deras senaste kit. Utstansade & med maskinsöm, en flair, tags, textdekorationer och lite annat. Foto på Alice med sin docka.

8 kommentarer:

  1. Men NUUU!! var du en duktig flicka som kontaktade Vårdcentralen !!
    Nu ska det nog bli bra ska vi hoppas!! Sen drar jag mig till minnes att du klagade på att du inte hade några fina papper i dina gömmor...Då har du hittat dom igen nu i allafall :) Så härliga papper här!! Och jag gillar ju dom "&" som fått en duvning av symaskinen också = dubbel gillar!! Detta kryddat med ljuvligt glada foton på tjejerna!! Glädje!! Härlig cykeltur ni var ut på!! Vi har varmt här med, 24 C trots att det var halv mulet hela dagen, skönt. Ikväll kom det regn så vi får väl se hur det blir imorgon... Sov gott!! Kram Anna :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja tack, jag är nöjd med att jag gjorde det, fast jag har ju dragit på det länge. Tack för dina alltid härliga kommentarer, ja de pappren var med mitt senaste kit, fina är dom. Kram

      Radera
  2. Hej! Ja ögoninflammationer är inte alltid så enkla...Vår son fick genomlida 4 olika sorters droppar innan det blev rätt när han var 4 år. Och mörka glasögon fast det var november. Ingen sol, inget ljus in i ögonen. Han blev frisk! Akta din näsa för solen!! ny skör hud mår inte bra av solbränna. Idag ska vi få 27 plusgrader. För mycket...Ha det bra! Kram!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack, nej det är det verkligen inte, jösses vad jag droppar och droppar allt möjligt. Ja det är 50+ nu på solcremen! Kram

      Radera
  3. Amazing layout!!! Thanks for playing along with STG

    SvaraRadera
  4. Such a pretty layout, thanks for joining us at STG!

    SvaraRadera
  5. What a great take on the challenge. Thanks for playing along with us at STG!

    SvaraRadera
  6. Awesome blend of colours and papers! Thanks for playing along with Scrap The Girls! x Amanda (AJ)

    SvaraRadera