Translate

tisdag 10 maj 2016

Tisdag

Tisdag och en ny skiss hos Veckans Skiss. Jag panikgjorde en layout igår till den, det är så svårt när inspirationen tryter.


Jag har använt bakgrundspapper från American Craft och Pl-kort från Studio Callico. Några dekorationer och washitejp. Foto på Haralds barnbarn Ina när hon var liten.

Imorse hade vi tid på att masta på båten och var nere redan vid halv åtta-tiden. En fin morgon och allt gick jättebra. Annars är det alltid lite stressigt för det ska gå fort och alla vant och linor skall bli rätt.





Vi körde tillbaka till vår plats och jag cyklade hem igen.


Fortsatt arbete på bryggorna för att få allt klart, alla väntar på badstegarna eftersom många badar dessa fina dagar.

På eftermiddagen, efter besök av ungdomsvännen Gunnel,  cyklade jag ner en runda till, måste ju njuta lite av solen även om jag helst hade dragit täcket över huvudet.


Vi fick besök av syster Anita med sin väninna Lena.


Harald byter vår varmvattenberedare.


Så kom även Hanna med barnbarnsbarnen Alva och Alice. Vi är ju långt ifrån klara med båten och har inte packat ner något än. Det blir inte så roligt eftersom vi inte kan bjuda på något, men töserna har årsinvigt toaletten. Alla barn tycker det är så spännande med båttoaletten och att klättra upp och ner på stegen.


Allt med påmastningen är iallafall klart.

Jag cyklade ut till Strandbaden för ett styrelsemöte med Fotoklubben. Det var en sådan vacker kväll.



Ett trevligt möte och roligt att träffas igen i Delals fina hus.


På tillbakavägen badade folk längs kusten och en helt underbar kväll.





6 kommentarer:

  1. Vilket fint kort på töserna! Vackert väder, men för varmt tycker jag ...

    SvaraRadera
    Svar
    1. Haha, eftertänksamma där i båten. Fast igår var vädret skönt, lite svalare. Du har ju inte ens kläder på dig på vintern så......

      Radera
  2. Alltså jag tror ju på dig att du tycker att du har scrap svacka men den syns då inte till här!! Din så kallade panik LO är strålande, sådär helt perfekt operfekt. Och detta är innga tröstevisor uten ren och skär sanning, den fångade mig direkt när jag såg den!! Härligt med sommar, här tog den nog slut i eftermiddag, blev bara 11 grader och det blåser kallt. Det från att ha varit 21 grader liksom... Nåja bara att hänga med. Här flyttas det både hit och dit. Rickard flyttar till sitt hus och jag flyttar runt övrigt bohag så alla ska få mer utrymme i vårt hus :) Det blir nog bra tillslut!! Var rädd om dig nu min vän!! Kram Anna <3

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack snälla, vi år våra bästa uppmuntrare! Haha, jag känner igen mig själv, här väntas inte på något, måste ändra om direkt! Underbart. Visst är det lite konstigt väder! Kram

      Radera
  3. Ja idag var det ännu varmare än i går..men som sagt så skall man inte klaga..snart normalt igen säger vädergubbarna..
    Trevligt med vår lilla pratstund och så fick jag ju smaka ditt goda matbröd och inte bara läsa om det..:) Och dina bilder var ju som vanligt fina... Kram Gunnel

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack för ditt besök i röran haha! Det är så kul att bara kunna göra såna små "tittin" hos varandra. Kram

      Radera