Translate

tisdag 20 februari 2018

Frielendorf söder om Kassel

Minus 4 grader imorse och det verkar som att kylan ska hålla i sig långt söderut. Vi åkte iväg tidigt, redan vid 8-tiden och det var frost på marken. 


Soluppgång!

Vi lade in Frankfurt af Main på GPS:en och tänkte att vi hittar något på vägen. Vi behövde vatten, nu var det nästan helt slut med flaskorna också. Vi blir lätt osams när vi ska titta ut något, nu har vi bestämt att vi ska försöka skärpa oss. Morgondagen får utvisa om det kan bli bättre. 


Harald körde och körde och efter sådär 47 mil med bara paus för tankning tyckte vi det var dags och vände av mot ett ställe med en ställplats som kunde vara något. Vi kom till en fantastiskt fin gammal stad, Homburg (Efzel), men kunde tyvärr inte stanna någonstans. Ställplatsen lite utanför verkade ha stängt vattnet och det var en nödvändighet så vi körde vidare mot en uttittad camping, där är iallafall vatten. När vi kom dit verkade det vara stängt och tillbommat och vi stannade utanför för att leta upp något annat. Då kom det en kille i bil och det visade sig att han jobbade där och kunde öppna för oss. Han visade mig en plats med el och där fanns vatten och serviceanläggning, LYCKA ända tills han sa att vi inte kunde betala med kort. Vi hade fortfarande bara några få euro i kontanter, bra planerat paret Övergaard! Men, jag kunde promenera till stan och ta ut pengar, sådär ett par km bara så det gjorde jag och under tiden tankade Harald vatten. 


Jag gick och gick, men hittade till slut efter att ha frågat.


Några fina gamla hus finns även här.Härnere ligger campingen, inte mycket att skryta med precis.


Allt ordnade sig så bra, jag städade och diskade gårdagsdisken medan Harald vilade. Nu efter en härlig dusch och en god middag så mår vi riktigt bra.

4 kommentarer:

 1. Tänk så bra det ordnar sig ändå♥️♥️♥️ Låter härligt!!! Ha det gott!! KRAAM

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack , på ett eller annat sätt så ordnar det sig alltid��kram

   Radera
 2. Gott att läsa att efter varje dag ni har haft strul så avslutar du alltid dagen att ni mår riktigt bra och äter och dricker gott. Kollade igenom bilderna från gårdagen och inköpen från bordershopen ser ju riktigt gott ut. Fortsatt god tur. Kram.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack, haha, vi har roligt mellan all irritation, kram

   Radera