Translate

lördag 3 februari 2018

Nöjd

Vad jag har roat mig idag med min Cameonmaskin, den har jobbat hela dagen och samtidigt har jag scrappat lite. Vad roligt det är och jag är så glad över att ha fått igång den. Den har liksom tyngt mitt samvete länge.


De första imorse och följdes av mera, fantastisk maskin.


Jag skulle till frissan och klippa mig, men hade nästan inte tid haha! Det blev bara en promenad dit och hem.

Ikväll var vi bjudna till Haralds systerson Marcus med fru Sara, han fyllde 35 och de har precis flyttat in i nytt hus.


Vi fick massor av god mat och det var så roligt att träffas och se hur de bor.


Den godaste tårtan på länge, Sara är så duktig på bakverk. Denna är mjölk- och laktosfri som hon själv satt ihop. Jag blev så mätt så jag kunde knappt röra mig.
Trevligt sällskap var det också med en del gemensamma intresse.Det snöar ikväll och ett tunt lager med snö har lagt sig.


5 kommentarer:

 1. Heja! Heja!!! (Vad var det jag sa😘) Jag blir så stolt och glad för din skull!! Du är så duktig!! Snart får jagne dig om hjälp😍😘 Ohh!! Vilket kalas!! Mums, och mjölkfritt!!! dessutom!! Härligt♥️ Ha nu en skön söndag med din Cameo till sällskap! KRAAAM

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja tack, det är din förtjänst!! Sara hade gjort en egen mjölkfri kolasås och vispat den med en havreprodukt till en fluffig smet som en generös fyllning i tårtan, den var såå god och tillsammans med den blanka lösa chokladsåsen utanpå var det helt fantastiskt gott! Kram

   Radera
  2. Åååhhhh!!!!! Vad GOTTTTTT😍😍😍😍

   Radera
 2. Tack och lov, då vågar man prata med dig nu😂

  SvaraRadera