Translate

tisdag 10 februari 2015

Scrappat

Jag har ännu inte hunnit sätta mig vid scrapbordet, det är en del som behöver göras efter resan och idag har jag tvättat och försökt få ordning på olika saker. Men, innan jag åkte gjorde jag en del layouter för mina uppdrag som jag nu kan visa. AlltOm Scrap har en ny månadsutmaning med tema Baby it´s cold outside, http://tidning.alltomscrap.se/2015/02/baby-its-cold-outside.html Min layout där är denna


Jag har använt vit cardstock som jag målat på och seda en del olika mönsterpapper och dekorationer. Fotot är på vår tidigare båt Aurora som vi bodde i och ibland var det kallt att kliva iland och komma iväg till jobbet. Men, det är goa minnen som jag dokumenterat i tagen bakom fotot. Hoppas ni hänger på och tolkar!

VeckansNyaSkiss, http://veckansnyaskiss.blogspot.se/2015/02/50.html har haft tre nya skisser under min bortavaro, till den första bidrog jag med ett kort som barnbarnet Tilda fick på sin födelsedag.



Den andra är en väldigt enkel layout (för att vara mig) med favoritfärgen grön. Ett foto från, jag tror 1991, på mina tre barn.


Till denna veckas skiss har jag gjort denna layout, vit cardstock som jag duttat färg på, några dekorationspapper och gamla diaramar från gömmorna. Foto från snorkling i Karibien under vår segling. Nu måste jag sätta igång och schappa till kommande skisser!

Jag gick en tidig promenad idag, det var frost på marken och solen steg upp och började värma. Det är ett härligt väder just nu.




Nu ska det nog muddras i hamnen, miljömuddring, vad är det?






En riktigt skön promenad idag på invallningen.


Ett litet bak med dom där små favoriterna, Finska pinnar som jag alltid längtar efter. 




4 kommentarer:

  1. Ååå vad jag hade saknat dig nu känner jag :-) Borta bra men hemma bäst :-) Härliga LOs och kort särskilt den m båten och den med kvadraterna :-) kram Anna :-)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack Anna, javisst, så är det, det är ju en del i resandet, att komma hem igen!

      Radera