Translate

måndag 9 februari 2015

Vardagen tar snabbt över

Idag var det ingen som serverade kaffet till frukosten, ingen som bäddade sängarna och vi behövde inte välja restaurang. Det var alltså bara att göra middagen själv och efter att ha varit borta från Sverige en tid har vi alltid några favoriter.


Ett är köttbullar och det lagade vi igår.


Det andra är isterband och stuvad potatis och det blev middagen idag.

Ett av det mest angelägna att göra idag var att hälsa på kusin Gun som nu är hemma igen från sjukhuset efter att ha legat där i en månad. Det var skönt att kunna hälsa på henne, nu hämtar hon krafter inför cellgiftsbehandlingar. På väg till henne blev det en promenad i det fantastiskt fina vädret med strålande sol.


I väntan på våren.


Några hemmafavoritvyer idag.





Jodå, uteserveringarna har startat i solen.


Ett nytt bygge har startat medan vi har varit borta. På den stora tomten vid Lidl och Systembolaget skall byggas, har inte riktigt koll på vad, men det vet kanske någon annan.

Dagen gick i raketfart med besök, telefonsamtal och uppackning. På kvällen hade jag barnvaktsuppdrag och fick på det viset träffa barnbarnsbarnen Alva och Alice,


Vi lekte med lera, tittade på Pippifilm och busade en del.



Så roligt att vara med dom igen, de är nästan torra och säger till när de vill kissa, jag är imponerad! Läggningsproceduren gick som en dans också somnade dom i sina sängar. 




6 kommentarer:

  1. Så där ja, då var ordningen återställd :-) Hemma igen! :-) Härligt våriga foton, helt otroligt, uteserveringar på g redan! Det är svårt att tro om jag tittar ut genom fönstret här iallafall :-) Det märks att vi bor i ett aaaaavlåååångt land ibland.
    Skönt att ni kom hem hel skinnade. Ha en bra dag! Kram Anna :-)

    SvaraRadera
  2. Borta bra men hemma bäst....:) Gunnel

    SvaraRadera
    Svar
    1. Absolut, att resa är också att uppskatta hemma!

      Radera
  3. Bygget är swedbank..

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack, Swedbank, ja det kunde man väl tro....

      Radera