Translate

torsdag 12 februari 2015

Scrappat

Nu har jag missat en massa utmaningar som är så roligt att tolka. I allra sista minuten gjorde jag en tolkning av Sketchabilities skiss, http://sketchabilities.blogspot.se/2015/01/sketch-131-design-team-reveal.html


Jäklar vad brått jag fick med denna och en för sen fotografering gjorde att färgerna inte blir rättvisa. En svagt gul cardstock som jag målat med akvarellfärg och sedan stämplat  och använt dom fina cirkelstämplarna som jag fått av scrapvännen Anna. Lite olika dekorationer på det. Foto på mig och barnbarnet Anna för några år sedan och lite garn bakom fotot.

Jag var hos dotter Mia hela fm för uppdrag och eftersom hon är sjuk, en besvärlig och långvarig förkylning, så blev det även prat och fika. 




Jag körde till Skäret för att överta kassörsysslan i Fotoklubben. Tänk att bo så här vackert och varje dag gå ut i denna miljön.


Dom har en skojig tradition, besökaren får först besöka holken för en malörtsbesk á la herrn i huset.



När vi skött om det vi skulle blev jag även bjuden på kaffe sittande med utsikt över hela Skälderviken och med trevligt prat med detta härliga par.


9 kommentarer:

  1. Stoppa nu Titte, hur skall du hinna med allt?? Ta det litta lunt nu. Kramar.

    SvaraRadera
  2. Lovely! Thank you for playing with us at sketchabilities!

    SvaraRadera
  3. Du lyckades jättebra i all hast :) Vad roligt att du fick användning av dina cirklar :) Snyggt!!! Ja hos er blommar vårblommorna här i detta nu snöar det, lika olika stämmer verkligen på Sverige :) Härligt att se dina LOs igen :) Ha en bra dag! KRAM

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack och tack än en gång för stämplarna!

      Radera
  4. Ja,tack för både uppdrag och fika!

    SvaraRadera
  5. Nice layout !
    Thanks for playing along with Sketchabilities

    SvaraRadera