Translate

fredag 21 februari 2014

Framme i Aqaba

Joel körde oss in till Helsingborg och sedan fungerade tåget. Vid ett tillfälle stod tåget stilla länge och de hade problem med dörrarna och blev lite försenade, då var det lite oroligt. Det är ju fasen att man inte kan alls lita på de allmänna kommunikationerna längre. Vi åkte det första morgontåget 05.08 så vi hade inte mycket att välja på.
Jaaa, tåget kör igen!

 
Skönt att sitta på flyget iallafall, vi fick platser med gången emellan oss och det blev en ganska långt flyg tyckte jag. Somnade direkt och missade starten, haha. Vi hade betalt extra för att få mat på flyget och det blev en frukost, vår tredje ungefär.

 
Egypten hade stängt luftrummet över Kairo så vi fick flyga en extra runda.
 

Helt underbart att vara framme och stiga ut i solen och värmen.



 
Det var bara att stiga in i en buss och åka till hotellet, så jäkla bekvämt, det är inte vi vana vid. Utsikten från vår lilla balkong.


 
Vi firade vår första chartersemester tillsammans med en flaska cava på balkongen och under tiden gick solen ner.


 
Här är vårt poolområde. Vi gick ner till marinan här nedanför och hittade en trevlig restaurang. Vi var inte så hungriga och åt vars en starters som var fullt tillräcklig, jättegott var det.


 
Vi satt ute men invändigt var det jättefint. Vi ska återvända dit en dag under veckan.


 
Detta var vårt tak istället.

 
Utsikt från restaurangens uteservering, där vid höghuset ligger vårt hotellområde och ja, vi hittade tillbaka.

6 kommentarer:

  1. Ser jättefint ut, så nu är det bara att njuta för fulla muggar.

    SvaraRadera
  2. Haha, roligt att läsa er fascination över charterresor som vi vanliga har åkt många gånger:) Vi är ju istället imponerade över era seglingsäventyr, men visst är det skönt att bara bli omhändertagen! Ser väldigt fint ut!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tja, jag tycker det är en del att hålla reda på ändå, Harald är jättetrött och sover så fort han lägger sig vare sig det är sängen eller solstolen.

      Radera
  3. Så härligt....:) Gunnel

    SvaraRadera