Translate

söndag 14 september 2014

Söndag

Söndagsinlägg hos Allt Om Scrap, http://tidning.alltomscrap.se/2014/09/sommarens-gulkorn.html där jag har en layout. Temat denna söndag är Sommarens guldkorn.

 
Vi skulle också tänka någon teknik och här blev det hjärtan i form av rollade, stämplade och ritade. Jag tänkte på denna sommarens all härlig samvaro och fotot är på maken och vår segelbåt.

 
Först gjorde jag denna layouten och blev inte alls nöjd. Det är något som inte stämmer och det är troligen placeringen. Tekniken här är vattenstänk och fotot är på oss seglande i Bohuslän.

 
Vi är inte så pigga idag, festen sitter kvar i kroppen och det har varit segt. Vi gick iallafall och röstade, det känns alltid så högtidligt och viktigt.
Vi blev bjudna på middag och det var ju skönt denna dag, av syster Karin och Dan. Tur att vi inte blir brutalt avbrutna med matintaget.

 
Nyplockade kantareller på en rostad brödskiva, så jäkla gott.

 
Rådjursgryta med smörslungade morötter och potatis, jättegott.

 
En nybakad äppelkaka med vaniljsås.
 
Nu är det valvaka och det är med blandade känslor vi följer denna. Glad är jag för regeringsskifte, men SD:s valframgångar tycker jag hemskt illa om. Som jag skrivit tidigare så vill jag ha ett samhälle med empati och solidaritet och det står inte dom för. Det ska bli intressant att se hur det ska gå nu med regeringsbildningen.

2 kommentarer:

  1. Håller med dig angående politiken! Vi får se hur det blir nu!

    SvaraRadera
  2. Ja det känns väl sådär just nu.....

    SvaraRadera