Translate

lördag 30 januari 2016

Skönt

Nu är det nästan som vanligt igen, Harald i soffan, men han är trött, sov till halv elva idag och sedan en omgång till under eftermiddagen.


En skäggig Karibisk seglare kom hem igårkväll, glad över att vara hemma, men väldigt besviken över att de inte kunde slutföra seglingen och över en del annat.


Han är inte lika flitig som jag med kameran men såhär såg det ut ibland. 


Vännen Ola som han seglade tillsammans med.



Dagen bara försvann, jag cyklade bara ut till Sporthallen för att se mitt barnbarn Ebba spela fotboll i en cup som pågick där. Vilket tempo det är i inomhusfotboll och matcherna är korta, men det var kul att se en match. Jag är en stolt farmor till fina Ebba. De vann och sedan var nästa match inte förrän efter mer än en timme så jag cyklade hem igen. Nu ikväll fick jag rapport om att de snart spelar kvartsfinal, duktiga tjejer!






Solen höll på att gå ner när jag cyklade hem.



Efter tre veckor utan rött kött så blev det Haraldmat idag. Jag gjorde oxrullader av lövbiff, lite av vad jag hade hemma, fyllde med pepparrotsost och purjolök och stekte med färska skivade champinjoner och blandade i crème fraîche och lät steka 40 minuter. Sedan lite vispgrädde för en god sås. Potatis och sallad till. Det blev gott.



Skägget av och allmän upprustning, han njöt av maten, men kunde knappt hålla sig vaken.

Jag gjorde en snabblayout under dagen. Jag tror att jag ska lugna mig lite nu med det, jag blir inte nöjd när det går för fort. Denna är till My Creative Sketches januariskiss.



En rosa CS och papper från Studio Callico. En del olika dekorationer från gömmorna. Foto på Haralds barnbarn, systrarna Alva och Tuva.

9 kommentarer:

  1. Så skönt att Harald är lyckligen hemma, hälsa honom att det ändå är en prestation att styra en segelbåt i dessa farvatten, när jag tänker på Medelhavet som jag berättade för dig och jag var på ett stort fartyg.....!! Och häftiga bilder från båten !! Gunnel

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack ja de har gjort ett gott jobb faktiskt, alla vet att man inte ska segla den sträckan vid denna årstiden för det är så svårt. Kram

      Radera
  2. Skönt att allt är återställt hos er igen! Harald ser väldigt nöjd och glad ut och en härlig måltid som du gjort för hans skull och gott ser det ut. Ja man saknar ju ........... när båset är tomt. Nyttigt för oss alla att tänka på. Ha nu en skön söndag för nästa vecka går väl i samma snabba spår som alltid för dig. Tackar för alla härliga bilder. Kram till er båda.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja det är skönt och vi har bara tagit det lugnt nu i två dagar! Kram

      Radera
  3. Härligt att se att han är hemma och välhållen igen, om än TRÖTT!! och lite besviken. När allt kommer kring kommer han känna att det var en bra prestation och ett äventyr!! Ser att din vita julstjärna lever och frodas än, du är duktig som lyckas med det. Tycker dom är svåra och lite kinkiga :) Jätte fin layout. gilla ju alla dina cirklar, är det sånna chipboard stickers? Snygga!! Snyggt också med fotoramen , är svag för dom :) Mysig titel och söta tjejer. Och dom tunna löven!! ljuvliga!!
    Ha nu som sagt en skön söndag!! KRAM Anna <3

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jo det var ett fint exemplar också tänker jag på dig! Men nu är ju julen slut så jag kasserar den nog snart. Tack för orden om layouten, jag var inte så nöjd själv, tycker jag gör likadana hela tiden, vill ha tid att testa lite nytt. Det var så roligt att se dina kort med ny teknik. Den där cirkeln med ananasen är i chipboard, ja ramarna är fina, jag tycker däremot aldrig jag får till dom bra. Jaja..... Kram

      Radera
  4. Skönt att Harald är hemma igen, hälsa honom! Vilken fin bild :) Kram från mig <3

    SvaraRadera
  5. Nice layout! Thanks for Playing with My creative Sketches!

    SvaraRadera
  6. Awesome page!Thank you for playing along with My Creative Sketches!!:)

    SvaraRadera