Translate

söndag 7 september 2014

Allt Om Scrap

Idag är det söndag och "min" månad med Allt Om Scrap. Denna söndagen är det en färgutmaning, http://tidning.alltomscrap.se/ och min inspirationslayout är denna.

 
Grönt, gult, orange och brunt, höstfärger! Det är inte riktigt mina färger, men det är kul att att göra. Det finns en riktigt fin rak att vinna så tolka nu denna, ni som scrappar!

 
Igår till kalaset gjorde jag ett riktigt snabbkort till vännen Ulf. Jag använde en förpackningsgrej och det blev riktigt bra. Invändigt bl a biobiljetter i en ficka.

 
Idag har jag återigen hamnat bland björnbären på Sandflyget. Herregud, det var nästan som att börja om från början. Jag blev helt trött och orkade inte slutföra det. Dessutom hade jag inte klätt mig rätt, trodde inte att det var så illa och blev riven väldigt mycket på både armar och ben. Sedan kom det hela tiden flugor i såren, fy fan säger jag bara.


 

 
Under seglingen läste jag ut en bok, en hel bok som handlar om planeringen av ett bröllop och olika förvecklingar. Det är nästan ofattbart hur en hel bok kan fyllas av detta, men den var rätt trevlig att läsa.

2 kommentarer:

  1. Korten är jättefina, men Titte akta din hud den ju lite tunnare numera så rivsåren kommer fort. Ser inte alls kul ut. Jädrans ris!!!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack, ja men dom försvinner igen, på undersökningen igår frågade dom om jag krigat med en katt, haha

      Radera