Translate

fredag 28 november 2014

Adventklart

Julstjärnorna är uppe här och i de flesta fönster runtomkring. Att komma upp som jag gjorde imorse väldigt tidigt och tända stjärnor och ljus och sitta en lång stund i total tystnad är riktigt mysigt.




 
Jag åt min fil och musli i min nyköpta kopp under denna sköna morgon.

 
Dagens köpcentrum idag, haha! Väla, jag var tvungen idag, det är vissa saker som inte finns i Höganäs, bl a Panduro. Min syster föjde med mig, hon hade också några ärenden. Det är väldigt julfint där, det är dom bra på. Det här önsketrädet är så fint.

 
Så också dessa dekorationerna, vackert och inte så pråligt.

 
Vi träffades och tog en fika tillsammans.


 
Harald var kvar hemma och kämpade med kroppkakor, han kallar de numera krockkakor, både han och köket var kladdigt. Han fick göra om moset och slängde första omgången. Det är inte lätt, men han har gjort det förr och visste inte vad det var för fel denna gången. Gott var det iallafall, http://www.recept.nu/pelle_johansson/huvudratter/kott/kroppkakor/


 
Lite adventsfint även vid vår ytterdörr, välkomna!

4 kommentarer:

  1. Instämmer med Mia, jättefint! Dina bilder från Väla tycker jag om och det ser mycket finare ut på dina bilder än i verkligheten, tycker i alla fall jag. Kroppkakor blir jag och Sven bjudna på en gång om året av en god vän till oss, jättegott.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Vilken tur ni har, jag tror inte Harald gör det fler gånger.

      Radera