Translate

onsdag 5 november 2014

I-landsproblem

Hos mig blir det jättefort väldigt rörigt i skafferiet, köksskåpen och lådorna och jag förstår inte hur det går till. Så långt som att tänka för mycket prylar och för liten plats kommer jag, men vad fasen, varför går det inte att hålla ordning? Hur har ni det som tittar in här? Bra lösningar? Nu har jag ägnat ett par dagar med att sortera bort prylar, framförallt alla kantstötta glas, uddaglas och annat som jag inte använder. Iväg till återvinningen med det bara! Nu känns det så skönt och det har blivit så fint, frågan är bara hur länge det håller. Jag tycker faktiskt inte att jag har så mycket prylar, vi gjorde ju av med nästan allt när vi flyttade först från hus till lägenhet och sedan till båt. Det är dock bara att konstatera att det är tillräckligt ändå. Jag har förvarnat Harald om att det blir genomgång av källarförrådet i nästa vecka (onödigt tycker han).


 
Jag är imponerad!
 
Influensavaccin idag, gick på 5 minuter, skönt att ha det gjort. Onsdag och Wille kom för att spela. Jag skulle passa Alva och Alice och Hanna kom hem till oss med dom. Våffelfika, det var populärt.



 
Hanna hann med en fika innan hon åkte till sitt extrajobb på Simhallen.


 
Jag gick hem med töserna för att ge dom middag innan pappa Jonathan kom hem från jobbet. Det går väldigt bra och passa dom och roligt är det.

 
Mobilfoto, lite grumligt, jag glömde min kamera. Det är sånt som är svårt, att jag blir så lätt distraherad och kan inte tänka på för många saker åt gången.

2 kommentarer:

  1. Ser ut som du har ordning och reda över allt även om du har mycket vänner som besöker dig och de små plockar ju fram en hel del. Så fina de är i sina klänningar och de har nog något väldigt gott i sina skålar då du får fina skratt av dom. Ja ja lite tramsigt skrivet men så får det va!!!!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Dom var nog mätta efter våfflorna för de åt nästan ingenting av middagen även om de var glada, kanske för glada för att äta. Tack för kommentaren!

      Radera