Translate

söndag 6 september 2015

Födelsedagskalas

Idag fyller vårt (Haralds) minsta barnbarn år, Alva blir 8 år. Kalas såklart, som vanligt och denna dagen till det. Vi bjöds på hemmagjorda smörgåstårtor, väldigt goda.



Födelsedagsbarnet Alva.

De hade sedan gjort fantastiska tårtor, fina, roliga och goda.





Fredrik, kanske snart Hela Sverige bakar?


Här sitter jag och har det bra!


Harald och svärdotter Jessica.

Jag har scrappat såklart, tar mig nästan alltid en stund för det och ibland blir det en layout färdig och ibland inte, idag blev det faktiskt två!
En, som jag visar idag är till Sketchabilities senaste utmaning med en fin skiss.



Vit CS med orange mist som jag stämplat med plast, mönsterpapper från Studio Callico, textpapperna är från BoBunny och de små cirklarna har jag punchat ut från deras papper. Lite annat smått och gott från scrapförrådet. Foto från segling i sommar med barnbarnsbarnen Alva och Alice.

5 kommentarer:

  1. Vilka tårtor!!!!!Så läckra :) Och goda antar jag :) För att inte tala om din LO!!! Suck, jag blir alldeles klen så fin den är!!! Du har tolkat skissen så bra och gjort den till DIN!! Så mysiga detaljer och så välplacerade överallt!! MUMS! Den inputen behövde jag nu, TACK!! <3 Kram Anna :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack snälla du! Dina ord behövde jag idag för att kunna se glädje med scrappandet, tack! Kram

      Radera
  2. Hej! Ack du ljuva 70-tal...Ja smörgåstårtor har blivit väldigt inne igen! Inte så konstigt, det är ju gott! !Och vilka tårtor, var börjar man på dom?
    Hur går det med ditt knä? Ha det så bra, nu kommer det en släng sommar till
    den här veckan! Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Haha, det är bara att hugga in med kniven! Ja smörgåstårtor är ju bra bjudmat sådär och Harald åt tonfisk utan att veta om det! Knäet blir långsamt långsamt bättre för varje dag, men en bit kvar. Ha det så bra själv i fina vädret, kram

      Radera
  3. Fantastic take on the sketch. I love the photos. Thanks for playing along with us at Sketchabilities.

    SvaraRadera