Translate

fredag 1 september 2017

Bebisar

Idag har jag fått min dos av bebisar, vad glad jag är över att ha dessa små liv, att få känna, krama. lukta och mysa med. Först imorse kom Hanna med barnbarnsbarnet Edith. Hon hade åkt buss med barnen till Höganäs och gått till förskolan med Alva och Alice. Edith behövde mat innan de skulle promenera tillbaka till Strandbaden. Alltid så roligt att träffa dom och Edith är helt ljuvlig.



Strax efter tio körde jag in till Helsingborg till barnbarnet Anna och fick också träffa barnbarnsbarnet Mathèo. En sådan go liten pojke, glad och alltid nöjd, helt underbart att träffa honom igen.




Vi gick en promenad och var och handlade.




Anna lagade mat och skötte lite annat haha! Jättegod Chili con Carne.


Vi pratade massor och hade en sådan trevlig dag, mycket skratt och jag kom inte iväg hem förrän vid fyratiden.



Så mycket tack för att jag får umgås med er alla!

Nu ska jag avsluta med något jag lovat. Visa kläderna som jag fick av dotter Mia när hon hade sitt klädparty. Nu är jag inte så mycket för att posera och har liksom inte riktigt ålder för det heller. Harald skulle fota och det blev många skratt. Jag är iallafall supernöjd med kläderna från House of Lola. 


Jag känner mig finare än jag ser ut haha. Byxorna är så sköna, mjukisbyxor, men ändå fina.


Synd att jag inte redigerade bort huvudet, nu orkar jag inte göra om det. Här är det långkoftan som är så tunn att man bara kan skrynkla ihop den i en väska, användbar till tusen. Jag är så glad för plaggen, tack tack Mia!

6 kommentarer:

  1. Gud vad fin du är, Farmo! Tack för en fantastisk dag! ♥️

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack, vad glad jag blir, tack själv för denna fina dag! Kram

      Radera
  2. Wow, du skulle kunna visa dagens outfit varje dag😂

    SvaraRadera
  3. Håller helt och hållet med båda föregående talare!! Galet snygg är du!!! 💚💚💚 Dom byxorna villhöver jag också ... men jag villhöver forolampor och en massa scrapsaker också... Hahaha !!!! Kraaam

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack, men rätt dråplig är det haha! Forolampor, vad är det? Något jag behöver också kanske? Kram

      Radera