Translate

onsdag 21 mars 2018

Skön dag i Mazarrón

En sådan skön dag idag, solen har lyst och vi har bara njutit. Det är kallt på nätterna, 6 grader imorse, men solen värmer snart upp och vi kunde sätta oss ute med en extra kopp kaffe efter frukosten.



Bättre än såhär kan man kanske inte ha det, jag skiftade lite med städning i Boris, men snart slet den där oron i mig och jag plockade ut min cykel. Jag frågade i receptionen hur jag skulle ta mig till stan och fick till svar att det inte fanns någon cykelväg och att det var farligt att cykla på vägen. Du måste ha hjälm sa hon och jag förbannade mig själv att jag glömt ta med mig cykelhjälmen. Jag övervägde en stund, men bestämde mig ändå för att cykla. Det kändes inte bra, jag tänkte hela tiden på att hon sa det var farligt, men försökte vara jätteförsiktig. När jag kommit ner till början av stan gav jag upp och cyklade tillbaka, ner dit hade jag inte tagit många tramptag, det var nerför hela vägen och jag visste att det skulle bli jobbigt tillbaka. Jag fick iallafall lite motion.



För första gången var havet riktigt inbjudande.



När jag var tillbaka gjorde jag lunchen till oss, nu blir det tapas varje dag. Vi gick till poolen tillsammans med Bernt och Ulla och badade. Det var riktigt skönt och roligt.




Ulla fixade fotograferingen!


Middagen idag blev pasta med bacon igen, det var en dubbelförpackning bacon och det är alltid lika gott.


Vi avslutade kvällen hos grannarna, alltid trevligt.













4 kommentarer:

  1. Härligt...härligt..vilken skön dag :) kram Gunnel

    SvaraRadera
  2. Alldeles underbart!! Glädjs med er!! Kram💚💚💚

    SvaraRadera