måndag 14 juli 2014

Vi ligger kvar


Vi gick 10 distans hit igår till Gluppöbassängen i fint väder, men sedan kom regnet bortåt kvällen. Vi åt den där favoriten, pasta med bacon och sedan lyssnade vi på VM finalen i fotboll på radion. Det gick bra det också. 
Idag har vi haft en riktigt skön dag här och solen har visat sig mest hela dagen. Harald har kört lite med jollen och vi körde gemensamt bort till badstranden vid gröna fläcken som Harald kallar det från sin barndom. Jag fick övningsköra och nu tror jag att det är ok att köra själv om det behövs. Vi satt på stranden någon timme, pratade med andra där och jag tog mig upp på berget. Jag hade lite svårt att ta mig upp, det är väldigt brant och inte lätt att hitta ställen att sätta fötterna och kameran stör. Jag fick lite tips av några andra där och till slut sa jag att jag hade gått upp här förr. ”Var det 68, eller?” undrade en kille. Kul! Det är helt underbart fint att komma upp och se alla små öar och naturen. 
Tillbaka i båten åsåg vi en båt som tappade sitt ankare med hela kätting och lina. Harald och en annan jollebesättning försökte hitta och få upp ankaret och till slut lyckades de andra, skönt för dom att få tillbaka det. Det har varit full fart här idag och massor av båtar har kommit, det är mycket att titta på. Senare kom det lite regn men klarnade upp igen på kvällen. En helt underbar lugn kväll och solnedgång.
 
Middagen idag bestod av Per i Vikens isterband medtagna hemifrån med stuvad potatis, dom är goda.

 
Jag har läst ut en bok, en sån där riktig ”feel good” bok och när man som mest vill fortsätta att leva med människorna så är den slut. Trist och lite taskigt. I alla fall en riktigt trevlig bok att läsa.

4 kommentarer:

  1. Ser helt underbart ut. När jag ser och läser allt vad ni är med om blir jag "lite" avundsjuk på vad ni upplever och ser, men sen tänker jag som så, jag gör ju det jag tycker om och allt kan man ju inte göra eller hur? Önskar er en fortsatt fin sommar i vårt vackra Sverige och ser framemot nya uppdateringar. Kramar till er båda.

    SvaraRadera
  2. En underbar bild på dig där du skrattar liggandes på stenarna!

    SvaraRadera
  3. Ännu en underbar dag....:) Gunnel

    SvaraRadera