Translate

torsdag 9 juli 2015

Höstväder

Tillbaka i regn och vindträsket igen och jag linkar omkring inomhus. En passande städdag varvat med pyssel och scrapping. Några kära besök muntrade upp dagen en aning. Jag saknar mina promenader så det gör ont i bröstet, men jobbar på att acceptera situationen.


Ikväll blev bröllopspysslet klart.

En layout blev klar idag, den är till En liten Butiks julitävling. Det är en Sommartävling med inspiration av denna bild med lila, rosa, orange, blå och gröna nyanser.



Jag använde vit CS med blå mist, mönsterpapper och klippta trianglar av olika fabrikat, småtexter och  dekosar. Foto från förra sommaren (eller var det förra igen?), då vi seglade en dag med Haralds barnbarn Tuva och Alva.

Mer blir det inte från mig idag..........



3 kommentarer:

  1. Japp!! Nu är höstvädret hos oss!! REEEGN!! BLÅÅÅST!! Nåja, bra scrapväder!!
    Lider med dig när du inte mår bra, eländiga knä :( MEEEN!! Du skapar som en drottning, kära söta vad snyggt detta är!! Bara så läckert hela alltet så det är ingen ide' att börja rada upp för det ÄR allt!! TACK!! Härligt nu att du har bröllopet att se fram mot. Ta nu med Harald eller Mia och ÅK på ett mysigt fik och drick gott kaffe med en smaskig bakelse och bara var och njut av varandra trots väder och knä!! KRAAAAM Anna <3

    SvaraRadera
    Svar
    1. Åh tack snälla du och neéj, det blev inget fik och ingen restaurang idag, men jag får väl se fram emot det! Kram

      Radera
  2. Gillar alla detaljer på din layout! Tack för ditt bidrag!

    SvaraRadera