Translate

måndag 13 juli 2015

Regn

Jösses vad det har regnat idag och vad passar då bäst att göra? Baka kanelbullar och scrappa tycker jag är bra sysselsättning då. Sedan bjuda på kaffe, min syster och hennes son Thomas kom på ett kort besök.



Vi skulle ju seglat iväg, men vi har inte bråttom just nu så vi väntar tills det slutat regna iallafall. Jag fick gjort en layout till istället. Denna gången en fin månadsskiss hos Stuck?!



Jag hade riktigt kul här, gillade att använda papper som jag inte brukar, ett äldre bakgrundspapper från Webster´s pages och mönsterpapper från Prima Marketing. Jag stämplade och stänkte med vit acrylfärg och använde de där blommorna som sällan blir använda, liten swirl med pärlor för att ta upp pärlorna i fotot.  Ett fint äldre foto på barnbarnet Ebba när hon klädde ut sig på biblioteket.

Vi fick också besök av barnbarnet Anna och Sanna med hundar. Hunden Sune var helt galen och var efter Alexia hela tiden så det blev inte någon lugn stund men kul att dom kom.



Nu har vi ätit en god middag, Biff stroganoff, en av mina favoriter och nu ska vi köra ner det sista, sova i båten och försöka komma iväg tidigt imorgon. Alltså, håll tummarna, vindarna kan bli hursomhelst verkar det som!




6 kommentarer:

  1. Jaså, det blev regn , bullar och scrap istället!! Det gillar jag, ja allt utom regn då... En så härlig tolkning av skissen du gjort, mysigt med cirklarna i akryl färg och stänken. Det känns att du hade roligt :) och visst är det en skön känsla när man använt papper som legat ett tag och bara väntat på lite kärlek!!! Lycka till imorgon istället nu då :) KRAAAAM

    SvaraRadera
  2. Jag hoppas ni kommer iväg imorgon och att vädret blir bra. Vi kommer att sakna er, men vi ses ju på bloggen.

    SvaraRadera
  3. Such a great layout, I love the embellishing and pops of gold. Thank you for joining us at Stuck?!.

    SvaraRadera
  4. This is so beautiful. I love the flowers and the title...shine. Sweet picture.

    Thank you for joining us at Stuck?! Sketches.

    SvaraRadera
  5. What a beautiful layout!! I love the flowers and the sweet photo! Thanks so much for joining us at Stuck?! Sketches!

    SvaraRadera
  6. Oooo! Just look at all that delicious food! Yum! And the blooms on your page highlight your beautiful lady perfectly! Thanks so much for playing along with us this month at Stuck?! Sketches!

    SvaraRadera