Translate

måndag 20 juli 2015

Varberg

Nu ligger vi i Varberg och har internet, hurra! Först hade vi tänkt gå vidare idag, men det var NV vind imorse och vi lockades inte av motvind. Dessutom skulle vi köpa en ny kaffebryggare så vi gick upp i stan, ja, jag stapplade med min krycka så det tog lite längre tid än nödvändigt. Vi kände oss trötta och bestämde oss för att vänta till imorgon med att fortsätta upp till Göteborg. Det ångrar vi nu, då hade vi en vindprognos som gjorde att vi kunde gå iväg tidigt, den är nu ändrad och det ska blåsa mycket hela veckan. Vi får se hur det går imorgon.


Solen har tittat fram idag.


Det är fint i hamnkvarteren här.


Jodå, en kaffebryggare under armen, hittad till slut på ICA.


Halva vägen fick jag sätta mig och vila, hur ska detta sluta?


Utsikten från bänken.


Societetshuset är vackert.



Här ligger vi bra, men vi vill fortsätta nu, ska på en 50-årsfest på Orust på lördag.


Festfötter, två stora blåsor, jag hoppas att dom inte går sönder.


Under dagarna i Skallkroken läste jag denna boken. En fantastisk berättelse och jag älskar denna författares böcker. Hon gjorde mig inte besviken och den var nästan omöjlig att lägga från sig. Läs den!!!

För mina scrapvänner kan jag nu visa vad jag gjorde till bröllopsparet.


Dom ska åka till Teneriffa på höstlovet i två veckor med töserna och önskade sig pengar till resan. När vi seglade där 2008 träffade vi en svensk tjej som vi haft lite kontakt med då och då sedan dess. Av henne fick jag tips vad de kan göra och jag gjorde en minibok av det









Jag altrade en hjärtlåda som det har varit godis i och i den finns miniboken, pengar i en påse och ett enkelt hjärtkort.


Jag gjorde även ett kort på beställning.

9 kommentarer:

  1. ÅÅÅÅÅÅ!!!!!! Så mycket vackert du pysslat ihop!!! Vad glada dom ska ha blivit :) Du är så påhittig du som sagt, tusen och en ide'er.... Mindre kul med dessa blåsor.... vojne vojne!!!! Hoppas ni kommer iväg nu enligt era planer och önskningar. Så roligt att höra av dig igen! KRAAAM Anna :)

    SvaraRadera
  2. Tack snälla du! Ser ut som vi får stanna här i Varberg en dag till, nu skulle jag haft mina scrapsaker! Kram

    SvaraRadera
  3. Du är helt otrolig förstår inte hur du hinner, orkar, kan etc. Finns inga ord för allt detta utan kan bara säga att du är FANTASTISK. Går snart inte att skriva något här för allt är sagt om både dig och alla dina bilder med all din utförliga beskrivning av vad vi får se här. Kramar!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack Ulla, det är ju min hobby och min glädje, att få pyssla med papper, färger och allt som hör därtill. Jag är bara så glad över att jag hittat detta! Kram

      Radera
  4. Ja vad kan man tillägga...:) Gunnel

    SvaraRadera
  5. Instämmer i föregående skrivares utlåtande! Så mycket fint och så roligt för dom att läsa allt om några år. Hur får de höstlovet att bli 2 veckor....Extra dagar antar jag. Men det blir säkert roligt med så fina tips! När det gäller dina blåsor så säger jag bara Compeed.....Ha det bra i Bohuslän! Kram!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack! Ja du, Jonathan har sökt och fått några extra dagar för deras bröllopsresa, men med avdrag på lönen, det är inte så lätt att få ledigt för lärare utanför loven. Compeed?? Kram

      Radera
  6. Compeed är plåster, perfekta för skavsår! Hetsa nu inte iväg utan ta det lugnt ... Kram

    SvaraRadera