Translate

tisdag 21 juli 2015

Väntar

Igårkväll var det en fin solnedgång, men redan då hade vi fått ge upp att segla iväg tidigt, vindprognosen var ändrad.... igen....



Här har jag suttit större delen av dagen, regnet har öst ner halva dagen och vinden har blåst på rejält. Vi fick ge upp att komma iväg härifrån. Promenader lockar inte heller med mitt knä som det är nu. Skönt att vi har internet iallafall. Att göra middag var väl den största ansträngningen denna dag. Har ni varit med om att en full redningsbägare med mjöl och vatten liksom har exploderat? Jag har varit med om det nu och det är inte kul. Allt flög ut och stänkte ner i stort sett hela båten, alla grejor inklusive oss båda. Som jag har torkat och torkat och svurit. Det blev ändå middag till slut.


Biff med lök, potatis och sås.

Vi diskuterar vad vi ska göra framöver, ska vi fortsätta sitta och kura i hamnarna? Ja, vi får väl se, husbilarna kör iallafall iväg, de bryr sig inte om vindarna och våghöjderna.


Rapport och Allsång på Skansen, haha!

Nu hoppas vi verkligen komma iväg imorgon, just nu ser det så ut även om vindarna är ganska friska så ska det gå!

10 kommentarer:

  1. Jaså det blev väntan igen!! Ja du skulle ha en liten akut väska med scrap grejer :) Compeed är en sorts väldigt bra skavsårsplåster men det har du säkert redan klurat ut. Jag säger det igen , jag röstar på husbil och en tripp till Hälsingland och URA gården i Edsbyn :) Ha det gott och försök njuta trots din otålighet :) Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Aha, plåster, det visste jag inte, får tänka på det vid nästa festligheter, kanske bra att ha i lager! Du, det är nära nu och Harald har tom sagt att han vill åka inlandsbanan!!! Man kan fortfarande bli förvånad! Kram

      Radera
  2. Ni har otur. Först motorn, sen kaffebryggaren och nu redningen. Det blir ändå mindre och mindre så nu vänder det säkert. Vilken fantastisk solnedgång. Lycka till imorgon!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack Gun, ja de senare problemen är liksom inte så stora haha! Kram

      Radera
  3. Jag har varit med om det trycket en gång men det blev inte så farligt som det ni fick och efter den gången har jag aldrig blandat redning på det viset. Jag är ingen vattenmänniska så jag hade tagit husbilen i stället. Kram på er.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja jag gör aldrig om det, fast glömskan är stor...... Kram

      Radera
  4. Svar
    1. Harald har drömt inatt hur vi ska sy ny klädsel på sofforna före försäljning!

      Radera
  5. Hej! Har du aldrig provat Idealmjöl eller Maizena redning ( finns både brun och vit)? Allting behöver inte göras som på 50-talet....Det finns enklare vägar.
    Hoppas ni kommer ut på havet igen, det ser inte så kul ut på vädret för de närmaste dagarna! Lycka till! Hoppas du har många böcker...Kram!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jodå, har detta hemma, men gillar det där 50-talsaktiga haha! Tack för lyckönskningarna, det behöver nog alla denna sommaren som håller på med utomhusaktiviteter! Kram

      Radera