Translate

måndag 6 juli 2015

Måndag

Ny vecka och nytt väder. Idag var vi verkligen glada för att vi seglade hem, jättemycket vind och värmen har kulminerat och skönt är det.


Vilken skillnad vid badet, inget folk och vindsurfarna har tagit över. Vi var nere och hämtade saker och mat från båten. Det var inget skönt där idag.


Igår träffade jag en en kille som precis opererat sitt knä (menisken) och fått gjort det på två veckor! Jag har alltså inte valt rätt läkare och idag ringde jag två privata kliniker, båda stod inför sommarstängt så det var inget alternativ. förbannad ringde jag röntgen i Helsingborg som jag fått brev från (att de inte hade tid) och frågade med min allra vänligaste röst om de möjligtvis hade någon slags reservtid. "Ett ögonblick så ska jag kolla"!!!!  "Du kan komma imorgon 11.40"!!!!!! Alltså, man ska inte vara tacksam och rätta sig i ledet, jag ska försöka komma ihåg det.

Idag kunde jag sätta mig vid scrapbordet igen, men så fort jag varit från det några dagar så vill det sig inte riktigt. Jag gjorde iallafall en layout till ARTastic Challenge Blog
Denna månaden är det denna bilden som inspiration och man ska använda vatten i någon form.



Jag har använt ett papper från Studio Callico och haft mist och vatten för att få en vattenkänsla. Symaskinssöm och foto på Höganäs hamn, vår hemmahamn. Några rödorange hjärtan för att bryta av det blå och en flair. Lite symaskinssöm såklart och då höll jag på att få en brytning när min symaskin hängde sig. När Harald kom och trampade så gick den igen!!!! Det är ofta så.........

Ikväll har vi varit hos Haralds syster Inger och Peter, en väldigt trevlig kväll med god mat och mycket prat. 




Inger och jag tog en rundtur i deras fantastiskt fina trädgård, hon kan verkligen detta.


Vi satt ute med en liten drink och sedan fick vi vara inomhus för att passa nya hunden Charlie, dottern Camillas lilla labradorvalp som de passade.



Så god sommarmat, rostbiff med potatissallad och en grönsallad med jordgubbar.  Till kaffet min favorittårta, åh vad den är god. Tack för en trevlig kväll!

8 kommentarer:

  1. Vad bra att det ordnade sig med ditt knä ändå!!! Skam den som ger sig!! Skönt att ha dig hemma vid igen, är lite tomt utan dig ska du veta :) En så kanon fin och fräsch LO du gjort och sååå snygga papper och dekosar också... Kanske skulle valt Studio Calico istället .... Dom är ju lite billigare också... Men jag testar detta nu:) Ha det gott !!Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack, men det är segt just nu, blir aldrig nöjd! Ska försöka hitta inspirationen igen..... Kram

      Radera
  2. Love the way you have used the watercolour on your page. And the pop of red is YUM! And the little puppy dog. He is sooo cute! I have my eye on that dessert....it also looks YUM!!! Thanks so much for sharing with us at ARTastic once again:):)

    SvaraRadera
  3. A lovely take on the challenge, such beautiful blue colours.Oh and that puppy, adorable ! and yep the desert looks delish. Thank you for joining in over at ARTastic
    Mary

    SvaraRadera
  4. Your page looks wonderful. I love the little pops of red on the blue. Thanks for joining in with us at ARTastic.

    SvaraRadera
  5. Utrolig flott stil ren LO. Liker farge og vann mixen sammen med de små røde detaljene. Tusen takk for at du deltar hos ARTastic :)

    SvaraRadera
  6. Love the water colour. Thank you for sharing your lovely layout with us at ARTastic.

    SvaraRadera