Translate

söndag 28 december 2014

Scrappat

Idag har jag haft tid att scrappa och kan visa en layout som är till My Creative Sketches, http://www.mycreativesketches.blogspot.se/2014/12/december-sketch.html Skissen är denna


 
Jag gjorde en layout med bilder på vår julgran och julaftonsdukningen förra året. Jag blev inte så nöjd, tycker den är rörig, vilket inte är helt ovanligt.
 
En morgonpromenad först, nu har det blivit kallt här i Skåne och isen börjar lägga sig lite. Jag fortsätter med att lära mig mitt nya objektiv.




 
Det var sol och fin himmel och färger.







 
En av årets julklappar, vem kan denna vara från? Iallafall från en som tar jobbet på allvar! Vi tänkte först båten, men kom på att vi har en där och det är ju jättebra här hemma också. En sådan borde nog alla ha.


 
Idag gjorde jag middag efter eget huvud och det blev så gott så jag försöker skriva ner det.
 
Bulgursallad
Koka bulgur efter anvisningar på paketet. Skär kycklingfilé i bitar, krydda med salt och en het chilikrydda och stek. Hacka en rödlök och skär körsbärstomater i klyftor. Blanda ner i den kokta bulguren. Rör creme fraiche med citronsaft och krydda med salt. Bottna ett fat med blandad sallad, lägg på bulguren och häll över creme fraichen. Toppa med den stekta kycklingen.
 
 
Detta fotot tog Harald på en del i en julgrupp som vi fått av syster Inger. Det tycker jag är fint.

9 kommentarer:

  1. Fint foto igen! Jag tycker den är jätte härlig din LO! Många detaljer men en balans och ändå. Jag blir glad av den! :-) Å du gör så mycket gott kära du. Tack för all inspiration:-) Kram Anna :-)

    SvaraRadera
  2. Tack för tipset om den skiss bloggen också, den är ny för mig :-)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, vad kul om du tolkar där. Jag köper månadskit därifrån, ska göra en paus efter januari, men jag gillar dom jättemycket. Ibland vill man testa nytt eller bara handla själv ett tag.

      Radera
    2. Ååå har dom kit oxå. Låter ju spännande.
      Måste kolla upp det lite. .. men det är ju roligt att köpa själv oxå :-)

      Radera
  3. Love your take on the sketch! Thank you for playing along with us at My Creative Sketches!

    SvaraRadera