Translate

fredag 16 januari 2015

Ja

Igårkväll rämnade min värld, ett i-landsproblem, min dator fungerar inte som den ska och det har jag misstänkt länge, men kört på. Ett betydligt viktigare och mänskligare, kusin Gun är allvarligt sjuk, vilket jag också misstänkt en veckas tid. En så tråkig påminnelse om att vi inte är odödliga och det gäller att ta vara på och ta hand om varandra och livet. Vad vi kör på med våra skygglappar och tror att vissa saker är så viktiga och gör många gånger fel prioriteringar. Idag ska jag titta in till Gun en kort stund på sjukhuset.
För att återgå till datorn så använder jag nu Haralds dator för att uppdatera, men det är inte så enkelt, har fått lägga över mina bilder på ett separat minne och sedan ska jag tömma min dator och lämna in den. Jag har en annan laptop som Harald nu försöker göra iordning till mig, men just nu får han inte den att ansluta till nätverket. Håhåjaja! Harald har ett annat operativsystem så bara det får jag huvudvärk av.
Igår var vi på 2-årskalas, mina barnbarnsbarn Alva och Alice har fyllt år, men av olika anledningar har det inte varit något större kalas, konfirmationskrock och magsjuka. Nu fick vi möjlighet att gratta dom och det var så roligt. De är helt underbara nu, har börjat prata rejält och det blir mycket skratt.

 
Jag hade fått uppdrag att baka en kaka till kaffet och försökte mig på bakelser. Jag är definitivt ingen konditor, haha! Men de var goda, receptet hittade jag på ICAs webbsida, kan inte länka nu, blir för krångligt och vi ska snart åka iväg.

 
Alva och Alice öppnar sina paket tillsammans med mamma Hanna.
 
 
Vi blev bjudna på en kanongod tacopaj

 
med en lika god sallad och chips.

 
Alice äter med god aptit även om hon gillade tacochipsen bäst.

 
De har fått nya sängar i 2-årspresent och hade kul i dom. De skulle sova första natten i dessa och jag undrar hur det gått.

 
Alva tyckte det var kul att busa i sängarna.

 
De poserar i sina nya tröjor med favoriten Pippi.

 
Allra roligast är att få hoppa i föräldrarnas sängar.

 
Harald blev lekfarbror denna kväll.

 
Här serveras bakelserna och vi sjöng för dom.
 
När vi kom hem hade jag glömt min Iphone hos dom och det blev ytterligare ett irritationsmoment. Vad den moderna tekniken är besvärlig även om den är så himla rolig.
 

4 kommentarer:

  1. Så tråkigt med din kusin....tänker på er....kram Gunnel

    SvaraRadera
  2. Mmmm vad allt ser mumsigt ut :-) Trevlig helg trots allt! Kram

    SvaraRadera