Translate

torsdag 22 januari 2015

Promenad och Fotoklubb

Nu är jag så jäkla glad över min nya dator, jag lär mig nytt för varje dag och hon är suveränt bra. Hon får följa med på resan! Ja, jag kallar henne för hon, det känns så. Imorse kom jag iväg på en vanlig promenad som jag inte gjort på länge, som vanlig ska det vara minst 5 km.



Det var ett ljuvligt väder, nästan vårkänsla, inga vantar, ingen mössa!





På denna bänken kan ingen sitta, men jag stod en lång stund och drömde om sommaren och segling.



Från havet upp i skogen och då blev det riktigt varmt.




Har ni sett vad jag hittade! Fast i trädgårdar finns de kanske redan.

Idag var det årsmöte i Höganäs Fotoklubb och vi hade en härlig kille från Munka Ljungbys folkhögskola (även stadsteatern i Hbg tror jag) som hade bedömt alla Årets foto bilder. Han redogjorde för detta på ett fantastiskt sätt, så intressant. Här står han med det fotot som blev etta. Jag kom inte med, men var glad för att få en bild bedömd som han fastnat för men hamnat utanför de 10 bästa.



Nya styrelsen i fotoklubben och ja, ni ser rätt, jag är den nya kassören. Det känns riktigt roligt och jag tror inte det blir så betungande, det är ingen stor klubb.


Detta ser väl inte så dumt ut? I vilket fall som helst så ska det bli spännande. Imorgonbitti vid 8 ger vi oss iväg. Jag hoppas kunna underhålla med inlägg under resan, vi är hemma igen den 8 februari.


2 kommentarer:

  1. Haha, gillar hon! Kanske ett namn ... Styrelser nu ... jaja, du har ju inte så mycket annat att fixa med:) Njut nu av sol och semester, kram!

    SvaraRadera
  2. Ja kassör kan du nog trycka in någonstans i ditt veckoprogram och som Mia säger du har ju inte så mycket att fixa med så det kommer att gå som en dans. Försök nu koppla av i solen och stressa inte med bloggen för vår skull (oj Mia vill nog ha lite foto och text förstås.....). När man läser vad du skriver till bilderna så kan du nog snart ge ut en bok så duktig är du.

    SvaraRadera