Translate

söndag 11 januari 2015

Storm

En förmiddagspromenad för att se förödelsen efter nattens storm. Det blåste fortfarande väldigt mycket och var kallt.
Först en layout efter Words & Painterys färgtema i december, http://wordspaintery.blogspot.se/2014/12/december.html


 
Inte mycket mönsterpapper på denna, vit cardstock som jag målade, duttade och stämplade på. Foto på maken Harald uppe i vår segelbåtsmast.

 
Vattnet hade under natten förstört en del av gräsmattan vid badet. Det är inte ofta vattnet går såhär högt, extremt högt vattenstånd alltså.

 
Här har det gått livligt till under natten.

 
Bryggor under vatten.




 
Havet kan vara lika ruggigt som vackert.

 
Vattnet slog över de höga stenpirarna.



 
Fy fasen vad jag frös till sist och hade dessutom ett väldigt sjå med kameran som jag inte ville ha saltvatten på. Vår båt hade klarat sig bra förutom ett fäste till en av solcellerna som gått sönder så solcellen låg mot båten. Efter den promenaden var jag väldigt nöjd med att vara inne i värmen resten av dagen.

7 kommentarer:

  1. Ja nog gillar vi lite samma saker och stil allt!!!:-) Härligt med alla detaljer, roligt att ibland inte hänga upp sin LO på mönster papper alltid. Nu inspirerade du mig att testa på den utmaningen, så läckra färger att jobba med. Är orden bara inspiration eller ska dom ingå i titel eller journaling? Tur du är bevandrad så jag kan följa efter dig ibland :-) Kram Anna :-)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja det är roligt! Ja gå in och tolka vetja, vad jag förstår så har dom alltid bara en färgskala (men jag kan ha fel). Det är roligt som variation till alla skisser och för mig är det en stor utmaning med att kladda med färg. Denna har jag gjort om en gång haha!

      Radera
    2. Tänkte bara eftersom det står words &paintery och the word is:shimmer and shine. Och du har ju använt skimrande glimmer mist. Då tänkte jag att du hade tolkat ordet så. :-) Nu rörde jag till det känner jag men hoppas du förstår hur jag menar :-) kram Anna :-)

      Radera
    3. Ja men det är klart det är! Det har jag inte noterat, men ser ju nu att det är olika varje månad, haha. Tack snälla du för uppmärksamheten. Ibland går allt lite för fort här. Kram

      Radera
    4. Men det såg ut som du verkligen hade tänkt till tycker jag :-) kram

      Radera
  2. Ja vädrets makter rår vi inte över och en massa jobb blir det att ställa i ordning allt,
    Skönt att slippa gå ut och se förödelsen då du gör det åt mig och det tackar jag för.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja jag har blivit lite trög med mina promenader, men vill gärna ut oavsett väder.

      Radera