Translate

lördag 18 juni 2016

Fotboll och annat

Idag gick jag en tidig morgonpromenad före frukost. Jättehärligt att komma ut en runda, det blir en värld för sig där inne på resorten, inte alls fel, men jag vill gärna se mig omkring lite. De andra joggar, tränar på gymmet, spelar tennis, går på yoga  odyl och jag missade att packa ner träningskläder.


Jag gick ner till den lilla byn och till hamnen.




Från hamnen ser man resortanläggningen som vi bor på, den stora vita byggnaden.


Efter frukosten fortsatte vattenlekarna med barnen.




Jonathan och Hanna passar på att få en liten lässtund, Joel sitter med paddan och Harald med en öl, intressena är olika haha!


Jag fick också vara med på bild idag.



Wille behövde en keps och han och jag gick en promenad till byn, det blev både keps och solglasögon.


Till lunchen hade de flesta klätt upp sig inför Sveriges match mot Italien.


Några av oss tog en taxi till Svenska Baren i Puerto Rico för att se matchen där.




Det mest exotiska där haha!


Tillbaka efter Sveriges förlust hade vi en helt sanslös vattenbasketmatch. En match med idel vinnarskallar, oj, en del småskador och många kallsupar. Matchen slutade 15-13 till laget Hanna, Joel och Wille. Jonathan skyllde vår (+ Fredrik) förlust på mig såklart.




Vi fortsätter med att äta och äta så iallafall jag är konstant övermätt. Idag var det Kanarisk buffé till middagen, fanns en del godsaker. Vi lyckades äntligen med att få ett långbord för alla oss 17, det var så roligt.


Det är hela tiden olika shower och aktiviteter och alltid ska det kramas med Lollo och Bernie. Tuva tar hand om Alva och Alice.




Några av oss samlades senare när tvillingarna somnat hos Jonathan och Hanna. De har utsikt över scenen och ikväll var det ABBAshow. Vi fortsatte spela spel och ha trevlig. På begäran ska jag skriva att Jonathan och Hanna vann igen för andra kvällen i rad!

1 kommentar:

  1. Vad roligt att även du fastnar på bild ibland!! Skaplig kontrast med det du visar mot vädret här utanför fönstret :) Regn, blåser och 13 C :) Ni ser ut att ha det helt underbart!! NJUUUT!! Kram Anna :)

    SvaraRadera