Translate

lördag 11 juni 2016

Scrap Our Stash

Idag bloggar jag en layout till Scrap Our Stash och deras inspirationsbokomslag som de alltid har en varje månad. Jag gillar den sortens utmaningar.


Jag valde att göra en layout med min far, jag tycker om att använda dessa gamla bilder och frossa i lite minnen. En vanlig vardagsbild med far så som vi mest minns honom, här var han runt 80 år, han såg trött ut och var egentligen sjuk fast han kämpade och hjälpte till överallt så länge han kunde. Han dog av lungcancer 1993, 82 år gammal.


En grå CS med guldspray, mönsterpapper från Studio Callico i form av utklippta banners. Lite gula detaljer och papper också som det ska vara. På den rosa gömda tagen överst har jag skrivit lite dokumentation.


Blommorna har jag klippt ut från ett Theresa Collinspapper.


Lite suddigt blir det när jag beskär mycket, får nog börja fota detaljer istället.

10 kommentarer:

  1. Åh, jag blir så glad när du gör scrappar på mormor och morfar💕

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag med, tyvärr har jag inte så mycket foto, var ju inte på den digitala tiden och alla våra diabilder har inte blivit bra när vi scannat dom.

      Radera
  2. ÅHHH! Jag blir alldeles varm i hjärtat och mina tankar vandrar till min kära pappa också!!! Kommer väl en tår igen då ;) En ljuvlig layout om en kär pappa, gillar massor!! Vimplarna är så fina och pappren <3 ALLT!! Nu fick jag ett uppslag på vad jag kanske kan göra, leta ett foto på pappa kanske... TACK!! Kram Anna

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack snälla du! Ja, det är starka minnen det där. Nu ser jag jättemycket fram emot att få se vad du kommer att göra! Kram

      Radera
  3. I love what you did with the book cover challenge! Thanks for joining us at Scrap Our Stash!

    SvaraRadera
  4. It's just so sweet seeing what people do honoring their fathers with this month's challenge!! Thanks for joining us at SOS!!

    SvaraRadera
  5. Lovely page and great take on the challenge! Thank you for playing along at Scrap Our Stash!

    SvaraRadera
  6. Beautiful layout and great take on the book cover challenge. Thank you for joining us at Scrap Our Stash.

    SvaraRadera
  7. What a strong and meaningful photo to scrap. Love the pops of yellow and other elements that you have chosen. Hope to see you again at Scrap Our Stash!!

    SvaraRadera
  8. Great take on the challenge. Thanks for playing along with us at SOS.

    SvaraRadera