Translate

torsdag 26 december 2013

Annandagspromenad

Kusin Gun kallade på mig när jag öppnade balkongdörren och jag fick snabbt på mig kläderna och gick med henne på promenad. Ett skönt totalt vindstilla väder, vilken värme vi har. Vi gick ner om badet och hamnen och fortsatte upp till Ärtan och Bönan och över åkrarna hem. 5,3 km. Samtidigt fick vi pratat en del, trevligt.

Det låg ett dis över havet.

Gun fotograferar också och testade en julklappskamera.



Frost och lite is på vattenpölarna.

Vem kan gömma sig här?

Min barndoms åkrar.

Ibland upptäcker jag en ny sida av ett hus i stan.

Nytt konstverk i Höganäs, platsen börjar bli klar nu.

Fina tycker jag.
Jag har skrivit tidigare att det går trögt med läsandet just nu, men några böcker har jag tagit mig igenom. Den här var trög, men många ahaupplevelser, lite för tragisk på något sätt för mig just nu, den handlar om författarens barndom.

Den andra är en sån där enkel bok som är svår att lägga från sig när man kommit in i handlingen. Jag tror inte att jag har så intellektuell lässmak. Denna räddade min natt, jag kunde inte sova så jag gick upp igen och läste till halv tre.

4 kommentarer:

  1. Intressanta och bilder och det tog ett litet tag innan jag och Sven kunde klura ut vilket hus det är och som du själv skrev "en ny sida av ett hus i Höganäs" . Är det huset där Lindbergs begravningsbyrå, frissa och en restaurang finns? Konstverket vid Systemet har jag inte heller sett. Jag är så glad att få se Höganäs från olika håll genom dig. Kramar till er.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack, jo det är det huset, det är väldigt fint tycker jag.

      Radera
  2. Haha, verkligen bokkontraster:)

    SvaraRadera