Translate

onsdag 4 december 2013

Hur ska det bli?

Med minnet alltså. Idag var det dags för ett uppdrag och när jag cyklat halvvägs till Lerberget kom jag på att jag glömt nyckeln till bostaden. Det var bara att cykla tillbaka. Men, en fin cykeltur och havet låg kvar där det brukar.

 
På hemvägen hade jag lovat komma in en stund till Hanna och tvillingarna. De misstänker att Alva har fått vattenkoppor, men jag kunde inte hjälpa dom att avgöra det. Vi får väl se hur det utvecklar sig. Härligt att träffa dom en stund iallafall. När jag cyklat halvvägs hem så kom jag på att jag glömt min mobil också fick jag cykla tillbaka igen.

 
Efter denna dag orkade jag inte så mycket mer än att fixa lite middag och kurera min förkylning.

9 kommentarer:

  1. Vilken fin hage.. med 3 söta flickor i....Gunnel

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja du, fantastiska saker de har idag och det är inte lätt när två st försöker sticka iväg.

      Radera
  2. Oroa dig inte för ditt minne. Du har nog för många järn i elden. Man klarar inte hur mycket som helst. Jag har börjat tänka: Behöver jag VERKLIGEN göra detta? Ibland blir svaret NEJ och då struntar jag i det. Var rädd om dig!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja jag försöker ofta tänka så, men sedan är det väl det är vad man verkligen tycker är viktigt, haha!

      Radera
  3. Både Gunnel och Gun har skrivit vad jag skulle vilja skriva så jag säger bara än en gång börja trappa ner och kram på dig Titte.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

      Radera
    2. Försökte ta bort det jag skrev, men det jag ville säga är att jag verkligen försökt den senaste tiden men det är kanske fel på min bedömningsförmåga!

      Radera
  4. Christel! Det är så roligt att börja dagen med din blogg. Jag uppskattar så dina inlägg, kanske för att jag känner igen mig själv så mycket i det du skriver. Kram från Maj-Lis

    SvaraRadera