Translate

tisdag 10 december 2013

Promenad och pyssel

Bror Johan sov över hos oss och vi åt en civiliserad frukost vid bordet istället för framför morgonTV med dator i knät. Jag var lite besviken på mitt nya täcke, det var för varmt och inte alls så tungt som jag hoppats. Det är svårt det där med täcken och kuddar, jag har inte varit besvärad av det förr, men nu känns det väldigt viktigt. Jag gick ut på promenad i det dimmiga vädret, invallningen och hem, 6,0 km.
Det var riktigt dimmigt nere vid havet.


Var har allt vatten tagit vägen? Sist vat vattnet uppe över kajen.

Tångberg väller över muren mot havet.

Invallningen var avstängd, men i vanlig ordning trängde jag mig förbi, jag blir ju bara nyfiken och tänkte att jag får väl vända om det inte går. Hela gångvägen var mer eller mindre förstörd på många ställen. Tråkigt.


Berg av tång och hela strandlinjen är helt förändrad.



Man kan säkert hitta allt möjligt.

Jag mötte en vän på invallningen som också struntade i avspärrningen och han sa att jag skulle kolla deras trädgård när jag passerade och där hade det taket hamnat.
 
På eftermiddagen skulle jag pyssla med barnen och förberedda lite innan de kom. Charlie kom först och gjorde julkort, juletiketter och tändsticksaskar.


 
Sanna kom när hon slutat skolan och hon fick också gjort olika saker. Det blev lite rörigt i huvudet på mig och inte något blev fotat.



Wille kom också när han spelat trummor och "pysslade" för fullt.

Jag gjorde pannkakor till dom fast det fanns knappt tid att äta.

Dom lämnade en fullständig röra och här har jag ändå börjat röja. Jag är nog inte den bästa "pysselledaren" men jag tror att dom hade roligt iallafall. Just nu är jag trött och imorgon ska jag vila.

4 kommentarer:

  1. Tur att jag inte är nån pysseltant:) Fräcka bilder från stormen!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Bra att vi kompletterar varandra då....

      Radera
  2. Du är så duktig... så säg inte att du är rörig, möjligtvis organiserad röra, hade inte klarat hälften av vad du gör, inte utan att vila en hel vecka efteråt iallafall. hahaha.
    Och som vanligt roligt med dina bilder, tack för denna promenad...Gunnel

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack Gunnel! Ja vem vet hur länge jag behöver vila, iallafall en dag haha.

      Radera