Translate

onsdag 8 oktober 2014

Barnvakt

En promenad idag med varierat innehåll, ett besök på vårt Skomakeri i Höganäs. Det ligger vid Gruvtorget och är bra att ha i stan.



 
Skomakeriet öppnade inte förrän kl 11 så jag gjorde ett besök hos kusin Gun. Nybakade knäckebröd och jag blev riktigt sugen på att baka dessa, det är ett tag sedan.

 
Det fina vädret håller i sig, men idag blåste det en aning.

 
Aeolus har fått lite grannar nu och Harald var där och gjorde det allra sista inför vintern.

 
Efter pannkaksbak till Wille inför hans gitarrspelande med Harald så var jag bokad till dessa två fina töser, Alva och Alice.

 
Vi hann med en massa, dansade, läste böcker, lade pussel, använde Iphaden, tittade på Pippi på TV också gjorde jag middag till dom. Farmor kom på slutet och hjälpte mig.


 
Senare kom pappa hem och jag var faktiskt ganska trött. Jag tycker inte jag orkar så mycket just nu, känns lite konstigt.

6 kommentarer:

  1. Orkar..?? Du är ju igång hela tiden....Gunnel

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja men jag jobbar ju inte.... iallafall inte mycket

      Radera
  2. Inte visste jag att det fanns ett skomakeri i Höganäs numera, bra att veta. Så härliga bilder på di små och jättefin bild på Jonathan med barnen i famnen med härliga skratt på alla 3. Knäckebrödet är alldeles för gott för mig då jag vråläter detta som godis och därför bakar jag aldrig detta. Lycka till med ditt bak.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det har inte blivit något bak än Ulla, men snart ny vecka

      Radera
  3. Dansade, haha, jag hade behövt syrgas ... De små ville bara mer:)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag undrar var dom får konditionen ifrån?

      Radera