Translate

onsdag 29 oktober 2014

Höstlov

Jag skulle komma igång med promenaderna, men min kropp hittade på annat. Urinvägsinfektion igen och helt vimsig i huvét blev promenaden till vårdcentralen istället. Jag hade bokat eftermiddagen med barnbarn så snabbt hämta medicin och steka köttbullar till lunch.


 
Efter middagen var det premiär med julkortstillverkning. Jag hade lite svårt att hänga med Charlie och Wille, jösses vilken fart bland färger, stämplar och sprayer. Dom har liksom en annan inställning till detta, ju fler desto bättre haha!

 
Sanna var mer seriös och tyckte nog det var roligast av dom. Fast Wille bedyrade att han tyckte det var jätteroligt, men jag vet inte det. Det kvittar egentligen, jätteroligt att ha dom här och få vara med dom. Jag glömde att fota deras alster, huvét hade ingen bra kapacitet och inte kroppen heller för den delen.
 
Igår tisdag var det en ny skiss på Veckans Skiss, http://veckansnyaskiss.blogspot.se/2014/10/38.html

 
Min inspirationslayout var denna med barnbarnet Ebba på skolavslutningsdagen.
 
Ikväll har vi haft avbrott med Comhem, mitt i Dr Phil lade TV:n av, katastrof!!!! En dryg halvtimme senare kom det tillbaka, men vi hade fått börja vänja oss med tanken utan TV. Internet gick såklart inte heller och det har fortsatt tramsa sig hela kvällen. Jösses vad beroende vi har blivit!
 

6 kommentarer:

  1. Det ser härligt ut. Hoppas du snart mår bättre.

    SvaraRadera
  2. Var rädd om dig...tänk lite mer på dig själv...Gunnel

    SvaraRadera
  3. Härliga bilder igen, men nu går det ju i ett igen!!! Ta det littttta luuunt! Kramar.

    SvaraRadera