Translate

söndag 12 oktober 2014

Scraputmaningar

En lugn och skön söndag, jag har bara varit hemma och haft tid med scrapping. Alldeles tyst har det varit och det var nog just det som huvudet behövde. Först har jag tolkat En Liten Butiks oktoberutmaning, http://enlitenbutik.blogspot.se/2014/10/oktobertavling.html Denna månaden är det en färgutmaning,


 
Jag gjorde en layout med ett bakgrundspapper från My Minds Eye och sedan lite udda papper och dekorationer. Foto på barnbarnet Amanda som jag så önskar att hon får ett bra vuxenliv trots sitt funktionhinder. Tyvärr blev det lite skuggning på fotot, det är inte så i verkligheten.
 
Jag fortsatte med en utmaning hos Once Upon A Sketch, http://onceuponasketchblog.blogspot.se/2014/10/october-challenge.html
Det är både en skiss och ett tema, De flickor/kvinnor som är betydelsefulla i vårt liv.


 
Jag har gjort en layout med vit cardstock som bakgrundspapper som jag målat och stämplat på. Några papper från Echo Park och några udda samt olika dekorationer. Min journaling som också är ett måste finns instucken under fotot med rubriken Memories. Jag valde såklart min dotter Mia som är min allra bästa kvinna i mitt liv, som jag älskar och som är mitt stöd i allt. Fotot är på oss tillsammans, jag tror från 1979.

8 kommentarer:

  1. What a gorgeous page! Fabulous take on our OUAS challenge....the heart & the layers are lovely....& what a great relationship to scrap about, too:):) Thanks so much for joining in with us this month:):) And if you haven’t already done so, you can link this to our Once Upon A…Sketch Facebook Page for a chance at our special FB prize!

    SvaraRadera
  2. Fina bilder och fina ord om dina kära!

    SvaraRadera
  3. Vilken härlig bild på oss!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja visst är det, tagen på Köpmansgatan!

      Radera
  4. I like your fun and playfull scrapstyle! Thanks for playing with us at OUAS!

    SvaraRadera