söndag 18 september 2016

Kalas

Idag har barnbarnsbarnet Evy fyllt 1 år, vi gratulerade henne när vi började vår senaste färd med Bosse husbil och trodde inte att vi skulle vara hemma nu. Dotter Mia hade plats i sin bil så jag följde med ändå. Det var roligt att kunna vara med på den riktiga dagen också fick Mia och jag en pratstund i bilen.

Vi blev serverade jättegoda hamburgare med tillbehör till lunch och kunde även denna dag sitta ute och äta. Det har blivit betydligt kyligare och var lite på gränsen, men ändå skönt. 
Kusinerna Alva och Alice


Morfar Lennart med fru Cecilia och hennes dotter med barn samt Jonathan och Hanna


Vännerna Alex och Jean med dottern Charlie


Mormor Mia samt Alva och Alice.En fantastisk tårta som Ellinor gjort med små möss av chokladbollsmet. En prinsesstårta med vit marsipan. 
Lite paus hemma sedan då jag fortsatte städa bland mina scrapsaker. Vi var bjudna till Haralds son Fredrik och familjen på kvällen. Önskemålet var att jag skulle lämna kameran hemma så då fick det bli så. Vi fick en god middag med högrevsbiffar, sås, potatismos, ärtor och sallad och satt i deras inglasade uterum. När det var dags för efterrätten, en hallonpaj, smög jag fram mobilkameran! En trevlig kväll och samtal.


Nu går jag en lite lugnare vecka till mötes.

10 kommentarer:

 1. Ska vi tro på det Titte..jag tvivlar :) Trevligt att se dina fina bilder från familjen..Gunnel

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja vi får väl se vad som händer haha! Tack Gunnel!

   Radera
 2. Ännu en sån härlig familjedag med god mat och härlig samvaro ❤️ Ja försök ha en liiiite lugnare vecka eller iallafall någon dag den här veckan nu få 😉 KRAAM Anna

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja nu har jag fått en rejäl familjedos att tänka på när vi kör ut igen. Idag ska jag bli klar med städningen iallafall och kanske lite tid att scrappa! Kram

   Radera
 3. Tack för att du följde med i bilen💛

  SvaraRadera
 4. Haha... Pajen :) Men visst var det trevligt även utan fotograferade...? Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, det är alltid trevligt att träffas även utan kamera, men något fattas mig..... Kram

   Radera
  2. Det förstår jag :) Vissa tonåringar har bara så oväntat bråttom från matbordet när kameran åker fram. Mysigare när alla är med, tänker jag. Kram, vi ses snart!

   Radera
  3. Ja jösses, inte vill jag vara den som gör att samvaron försvinner......

   Radera