fredag 30 september 2016

Senj

Med lite vemod lämnade vi Malinska och den fina ställplatsen. Vi körde längre söderut på ö Krk för att kolla en färjetur till ön Cres där vi hade fått ett tips på en fin camping. Att åka färja dit kostade 38 euro och sedan måste man åka tillbaka för ytterligare 38 euro. Det hade varit ok om vi skulle tänka oss att stanna där en vecka, men för en natt eller två är det för dyrt. Så vi körde tillbaka till bron som går till fastlandet från Krk och sedan söderut längs kusten på fastlandet. En jättevacker väg  med små fina byar. 
Vi stannade för att handla på ett ställe och fortsatte till Senj där vi bestämde oss för att stanna. En fin ställplats alldeles vid havet och det blev lagom med en lunchfika.
Vi hade en härlig eftermiddag med flera bad, tupplur och läsning. Vi har det så bra!


Här kommer jag!


En promenad när det blivit lite svalare till stan. En lite risig stad, men charmig på något sätt. 
En god middag med kyckling, orientaliska grönsaker och ris medan solen gick ner. Kroatien har god öl och jag köpte några idag som vi provsmakade. Även om jag råkat köpa mörk öl så var den god. 


Det är mörkt redan vid halv sjutiden och det blir att vi lägger oss ganska tidigt. Det är som när vi seglade i Medelhavet och Brasilien/Karibien. 


Imorgon fortsätter vi en bit till söderut.

7 kommentarer:

 1. Så mysigt att bara kunna stanna och bada💛 Här har vi haft härlig blåst och rejält regn😜

  SvaraRadera
  Svar
  1. Då är det bättre här iallafall, fast jag saknar er! Kram

   Radera
 2. Så bra ni har det...härligt Kram Gunnel

  SvaraRadera
 3. Jag kommer att låta som en gammal repig LP skiva snart känner jag MEN det ser och låter helt underbart Christel ❤️ Ha det gott!! Saknar dig ❤️ Kram Anna

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack snälla du, det är underbart, finns ändå stunder då jag saknar det vanliga därhemma, kram

   Radera
 4. Hoppas ni har badskor på er när ni badar, första gången vi var där så tänkte inte jag på att där fanns sjöborrar. Den dagen fick Anne plocka taggar från mina fötter i flera timmar!

  SvaraRadera