Translate

onsdag 27 augusti 2014

Kullahjul

Vilket underbart landskap vi har här på Kullahalvön! Idag cyklade jag och syster ut med Kullahjulskartan i högsta hugg. Vi avverkade 13 kontroller och först gick cyklingen till Mölle.


 
Kontrollerna är inte alltid så lätta att hitta och denna hade vi problem med.

 
Vi åt lunch på Krukmakeriet i Mölle, där är så mysigt. Vädret var också helt perfekt idag.


 
Jag åt en jättegod gulaschsoppa, mustig och kryddig.


 
Vi fortsatte att cykla mot Svanshall och vilka härliga miljöer.

 
Först gick färden till Arild.


 
Vi blev sugna på fika när vi passerade Flickorna Lundgren och så blev det. 
Vid Svanshall var det en kontroll vid ett gammalt stenbrott, det är ett naturreservat ocvh väldigt fint. Jag har aldrig någonsin cyklat eller varit här.

 
Lite suddig blev jag här men vägen är ju fin.

 
Vi såg så många fina gårdar och emellanåt cyklade jag och gapade över allt fint. Vi passerade sedan Södåkra, Fjälastorp och alla möjliga orter. 
Dock orkade vi inte riktigt till dessa ställen. Vi kom till slut fram till Väsby och då var det nära hem. Vi cyklade 5 mil, det var längesedan jag cyklade så långt och ikväll sitter jag med värkande kroppsdelar i soffan. Jag får väl se om jag kommer upp ur sängen imorgon.

5 kommentarer:

 1. Bra jobbat. Det ser jättehärligt ut.

  SvaraRadera
 2. Herregud 5 mil!!!! Ja, är du inte öm i kroppen i morgon, då har du bra fysik. Det var en fin rundtur jag fick med god mat och kaffe med dopp. Oj vad bisticken ser goda ut, jag fick riktigt slicka mig om munnen.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Överraskande nog kunde jag stiga ur sängen imorse utan problem. Dom har mina två favoriter, bistick och vaniljhjärta, svårt att välja.

   Radera
 3. Vilken fin runda.....och vilka fina bilder...jag blir helt lycklig.....Gunnel

  SvaraRadera