Translate

måndag 18 augusti 2014

Min scraphörna

Nu har jag nästan städat klart, en liten hög att sortera kvar bara. Fasen vad skönt att ha ordning på grejorna även om jag vet att det väldigt fort rör till sig igen. Jag är i den åldern att jag måste se allt annars glömmer jag att jag har det, haha. Jag älskar min hobby och det är ett rent nöje att även städa. Jag har min scraphörna i vårt gemensamma sovrum så det blev samtidigt storstädning i hela rummet. Jag tål inte damm, inte allergisk, utan det är nog lite psykiskt och allt blir lätt dammigt. Nu har jag köpt genomskinliga burkar till allt. 
Men mest glad är jag för min nya mappvagn där jag nu har alla dekorationspapper som nu är lättillgängliga. Den har jag köpt hos Cili in Papers, https://ciliinpapers.wordpress.com/

 
Jag har också tolkat deras månadsutmaning för augusti. En utmaning där det står så här,
"Du ska leka med stämplar av olika slag och färg efter eget tycke och smak. Du ska med dessa skapa en bakgrund som du sedan ska använda (hela eller delar) på en layout, ett kort eller ett Project Life kort."

 
Jag målade med akvarellfärg och stämplade med lite olika stämplar. Bakgrundspappret kommer från Bella Paper Doll. Fotot är från fantastiska Wadi Rum i Jordanien där jag promenerar med turkos tröja därav färgvalet.

 
Jag har återigen haft en kock i köket idag och han har gjort en storsats Kålpudding efter recept i huvudet. Dotter Mia har önskat sig detta länge och kom efter jobbet och åt med oss.

6 kommentarer:

 1. Så roligt att du skriver igen.....det är en njutning att titta på sån ordning och reda...sånt vill man ha det men har det sällan....fin hörna du har...Gunnel

  SvaraRadera
  Svar
  1. Den ordningen är ett minne blott, men mycket lättare att återställa den igen

   Radera
 2. Öppnade datan efter att varit borta från denna i 3 dagar och ser med glädje att du åter gjort inlägg så nu är ordningen återställd inte bara i din scrapphörna, i köket utan även här på bloggen. Jätteroligt att läsa och Marie har återigen fått det "bra" med både det ena och andra efter er semester. Kramar.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack, ja det känns bra, jag saknade att skriva och fundera ut foto.

   Radera
 3. Kålpuddingen var himmelskt god, tack!! Ifall ifall hade jag en burk med mig ... så det blev en extra portion med hem, mums!

  SvaraRadera