Translate

onsdag 1 juli 2015

Premiärbad

Jag badade visserligen i Nivå, men idag blev det premiär i Höganäs, helt underbart, vattentemperaturen hade stigit till 18 grader idag och det är varmt i luften. Jag hade uppdrag under förmiddagen och kom lagom ner till båten när min kusin Gun kom för att fika.  Jag skulle bakat glutenfritt, men det strulade och jag hann inte så det blev köpta kakor från vårt café här under oss. En mäktig sak.



Gun är helt fantastisk, är ute och går så mycket hon orkar och hanterar sin sjukdom så positivt som det bara går. Hon fick ringa lite telefonsamtal efter två dagars provtagningar och måste in imorgonbitti för att få nytt blod. Trevliga timmar och tro det eller ej, vi blev tvungna att veckla ut solskyddet!


Mia kom också ner och efter fikat blev det bad.


Massor av människor vid stranden och badet idag, härligt att se.



Jag ser även bakifrån ut som en dåre som hoppar i havet så skinnet rynkar sig haha!



Mia och jag badade och Gun tog foto, jättetråkigt för henne eftersom hon inte kan bada i sommar.


Också fick jag åka rutchkana, hur kul som helst.



Torsdag idag och jag har missat Veckans Skiss från i tisdags. Det är dock tid kvar för de som vill tolka denna skissen.


Min layout där är denna


Det var längesedan jag gjorde den, men vit cardstock som jag målat ränder på lite slarvigt och stänkt färg. En massa siffror från olika ark och olika stilar och några mönsterpapper. Foto på Mia och tvillingarna när hon lär dom räkna med ett pedagogiskt spel. En mamma och pappa som är mattelärare så blir dom nog duktiga på det.

6 kommentarer:

  1. En härlig dag! Hur har du det med knäet?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja verkligen! Inget vidare bra med knäet, men får gilla läget.

      Radera
  2. Du är inte lite tokig du kära du!!! 18 grader är ju KALLT!! Men det är ju havet förstoss... Nä tacka vet jag vårt lilla spa-bad från rusta som håller 28-36 grader beroende på väder ;) haha!! Ser helt ljuvligt ut iallafall och en goood bakelse också, mums!!! Mumsig är även din underbart GLADA LO!!! Den gör mig så glad med härliga foton och läckra färger, så mysigt med alla siffror!!! Sånna har jag massor över, i och för sig inte så glada färger men det kan man ju avhjälpa med lite färg... hmmm!! Tack för inspiration som alltid. Vi har faktiskt sommar vi också nu, hela 17.2 grader nu 22.30 och har varit en varm dag :) Sov så gott nu!! Kram Anna :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det är härligt med bad, du vet saltvatten, det är något särskilt tycker jag. Badtunna är nog inte dumt det heller, att sitta i fin miljö och bara njuta. Tack, ja du är så bra på att färga in, blir aldrig bra för mig. Ha fler fina sommardagar nu! Kram

      Radera
  3. Åh, så härligt det var att bada! Det får bli en vana:)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, är ju så lätt att bara gå ner också fortsätter vi i vinter.....

      Radera