Translate

fredag 23 oktober 2015

Fredag

Städuppdrag idag, men först gick jag en promenad i det blåsiga höstvädret. Jag gick via Sandflyget eftersom jag hade ett ärende dit.


Sixten och Hilda var i lektagen. Dom är så söta ihop.








Jag blev så jäkla trött idag så det blev jobbigt att gå sista biten hem efter städningen. Jag riktigt såg min mor gå så där trött som hon kunde göra de sista åren hon levde. Jag har, har alltid haft, sömnproblem och imorse gick jag upp kvart över fyra eftersom det var stört omöjligt att somna om. Säkert en anledning till tröttheten.


Jag somnade på soffan och min snälla dotter Mia kom och väckte mig med fina blommor och en pratstund, tack!


Jag har gjort klart en layout, det känns som att det börjar gå lite bättre. Idag till Picture This andra utmaning denna månaden. Dom har ingen skiss utan en uppmaning och denna gången är det 2 photos + polka dots + family.


Det är så roligt att göra lite nytt, att prova annat än jag brukar och till denna använde jag vit CS och stansade ut cirklar i prickigt papper som det skulle vara. Lite olika dekorationer på dessa, miststänk och foto på barnbarnet Sanna med familjen. Fotona på Sanna är det väl ca 10 år emellan. Sanna har ytterligare två halvsyskon, men på just detta fotot är dom inte med.

Nu ska jag överraska med vårt fredagsmys, hahaha! Jag tog en tallrik nostalgi, vårgårdaris med lingon och mjölk medan Harald slog till med corn flakes. Efter det en skål med nypoppade popcorn till Idol på TV.



Ha en trevlig helg kära vänner och familj!

11 kommentarer:

  1. Önskar dig och Harald en skön helg! Kramar.

    SvaraRadera
  2. Those circles are great and I like the idea of putting your title right on the picture. Thanks for playing along at Picture This!

    SvaraRadera
  3. Lovely page! Thanks for joining us at Picture this!

    SvaraRadera
  4. Such a fun use of circles!! Thanks for shaing it with us at Picture This!

    SvaraRadera
  5. I how you used the challenge for this super cute page. I love those big circles! Thank you for joining us at Picture This!

    SvaraRadera
  6. Love your stitching and element choices, everything tied together so well!Thanks for joining us at Picture This!

    SvaraRadera
  7. That is beautiful! Cleverly designed...love it! Thanks for joining in at PICTURE THIS!

    SvaraRadera
  8. Oh I love the polka dots peeking through! Nice job with the challenge elements. Thank you for sharing at Picture This

    SvaraRadera
  9. Gorgeous page!!!! Love your picture & circles!!!! Thank you for joining us @Picture This!

    SvaraRadera