Translate

fredag 2 oktober 2015

Slösat

Vilken dag idag igen, vi shoppar på. Först till Ikea (igen) eftersom jag ville ha hyllor till klädkammaren, organisera ni vet. På Ikea hade de börjat packa upp julsakerna, tog foto men de blev suddiga, den där knappändringssnubben som dyker upp på nätterna hade varit framme! Vi köpte 2 hyllor som vi knappt fick in i vår lilla bil. Jag hade bokat in mig på en workshop på Apple Store på Väla och den tog en timme med max koncentration, puh vad trött jag blev. Det var bra, jag tror att jag ska boka in fler framöver.


Under tiden hade Harald rekat bland olika telefoner och abonnemang och det slutade med att vi köpte vars en ny Iphone 6. Det var fel på båda telefonerna vi hade så till slut hade vi blivit tvungna och nu fick vi ett bra erbjudande.




Det tog på krafterna, mest för att ta dessa beslut så vi behövde mat för att orka vidare.


Det var inte gott eller är det för att jag har kommit av mig. Harald var nöjd. Vi åt på wokstället på restaurangtorget.


Efter några små presentköp åkte vi vidare till Ängelholm med två stora hyllor som stack fram mellan oss i bilen. Där köpte vi en ny matta till vår sittgrupp, jag hade sett den i ett reklamhäfte. Vi ska lägga  dit den imorgon, hoppas det blir bra. Harald var mutad med att vi skulle titta på husbilar så det gjorde på Hymer och det var faktiskt riktigt roligt. Vi fick en visning och fick veta en hel del och hittade en favorit,  en Carado. Nu är vi ännu mer sugna, men måste ju vänta.


Hymer husbilar ligger med en fantastisk utsikt mot Hallandsåsen.


Begagnade bilar därute.




Ikväll har vi lyckats få igång våra nya telefoner och har däckat i soffan. Hoppas på ny energi imorgon. Nu har jag nästan inte scrappat på hela veckan och det börjar suga.

Ha en bra helg!

3 kommentarer:

  1. Oj!!! Du är så duktig och går på kurs och allt!! Förstår att du blir trött!!! Husbilen ser fantastisk ut! Hoppas ni kan köp

    SvaraRadera
  2. Oops... kom åt publicera.. hoppas ni får sälja båten och kan köpa den!!! Ja nu får du koppla av i helgen och ÄTA och scrappa!!! En dubbel LO kanske?! :-) kram Anna :-)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack, jag hoppas också, det skulle vara så roligt att göra något helt annat och nytt! Idag har jag äntligen kommit igång lite igen med scrappandet, men ingen layout färdig. Jag ska försöka med den där dubbla så småningom! Kram

      Radera