Translate

torsdag 29 oktober 2015

Torsdag

Vattenpilates, ojoj, lite mer styrsel på kroppen idag iallafall. Det är väldigt skönt och jag och min syster får en liten pratstund också. Annars vet jag inte var dagen har tagit vägen. När jag kom hem hade Harald gjort middag, vi försöker numera äta middag mitt på dagen och tycker det är bäst.



Harald dotter Maria och barnbarn Emma kom och hämtade honom för att bowla. De kom sedan tillbaka och fikade. Lite chockade över att Harald vann matchen! 


Harald gick ner till caféet och köpte fikabröd, hmm.


Emma


Maria

Idag visar jag en layout till Scrap the Boys och deras oktobertävling. En moodboard att utgå från.



Jag har använt papper från American Kraft, ett bakgrundspapper med trämönster, färgerna i moodboarden och pilar. Foto på barnbarnet Wille från i somras då han var ute och fiskade med sin pappa Joel som tog fotot när han fick upp denna torsk och spöet bröts.

Ikväll var det medlemsmöte i Fotoklubben och redovisning av två månadstävlingar. Jag fick en femteplacering i en av tävlingarna och kände mig nöjd. En trevlig kväll och så många fina bilder. Om ni är intresserade så kolla Fotoklubbens hemsida.


Thore som är tävlingsledare gjorde fina presentationer.


Vi blev bjudna på kaffe och tårta av Rolf och Gunilla som fyllt år.

3 kommentarer:

  1. Jag gillar både maten och kakorna Harald brukar välja, ha ha! Därför får jag fortsätta med 5:2 hela mitt fortsatta liv så jag kan frossa i 5 dagar.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Lutar väl åt det hållet för mig med.......

      Radera
  2. loving your take on the mood board challenge for STB - thanks for joining in :)

    SvaraRadera