Translate

fredag 12 februari 2016

Kör på!

Det är vad jag gör, får väl se hur detta ska sluta. Vädret lockade imorse med sol som dock försvann mest under min promenad. Jag kände för första gången sedan jag fick problem med mitt knä i april att jag kunde gå lika raskt som vanligt, en underbar känsla trots lite smärta. Jag tror verkligen att jag kan träna bort det. Idag var det också roligt att fotografera!


Det var en febril aktivitet i hamnen idag.




Här satt dom och fikade!


Det är helt otroliga och skiftande molnformationer i dessa dagar.






Kranen i motljus.



Här bakom trädet bland båtarna hittade jag Harald.

Hemma en stund vid scrapbordet innan jag cyklade till Siöcrona och sjukgymnasten och tränade en timme till! Nu ska jag ta ledigt tre dagar, men försöka skärpa mig och göra lite övningar hemma.

En layout till Scrap The Girls februaritävling. Det är en moodboard i guld och svart.



Så här blev min layout, svart CS som jag sprayat med guldspray och lagt guldpasta med en stencil. Jag sprayade också ett blockpapper som sitter bakom fotot. En ram, lite olika dekorationer i guld och svart, lite guldtråd, texten syns lite dåligt i fotot tyvärr. Foto på mig och dotter Mia.

Ha en trevlig helg allihopa som tittar in hos mig här!

6 kommentarer:

  1. Den layouten gillade jag. Fint med svart. Skönt att ditt knä är bättre. Själv kom jag bara ut en liten stund idag för jag hade William här, men det kommer fler dagar. Kram och trevlig helg!

    SvaraRadera
  2. Idag har det varit härligt väder...jag har inte promenerat men har varit ute och våren står bak dörren och väntar...
    Hoppas du tar det nätt med ditt knä. Man måste låta musklerna vila en dag emellan annars får du bakslag...Gunnel :)

    SvaraRadera
  3. Vilka fina foton !! Det ser så mysigt ut där vid den gångvägen vid havet. Du har tagit foton där tidigare och även dom där blåsigaste dagarna ser det så inbjudande ut. Och du har verkligen tolkat utmaningen perfekt. Tycker ibland det är svårt med mood boards men du löste det verkligen bra. Läckert med guldpastan med stencil bakgrunden.Titeln nästan exakt samma font som på boarden.Och så är det ju väldigt effektfullt med svart CS också. Så fina ni är Mia och Du<3 Ha en härlig helg du och ni med!! Kram Anna :)

    SvaraRadera
  4. Lovely page, I love the gold paste with the stencil! Thanks for joining us at STG.

    SvaraRadera