Translate

torsdag 4 februari 2016

Vattenpilates

Torsdag och vattenpilates, ju fler gånger desto jobbigare, konstigt, men sant. Antagligen för att jag börjar fatta det hela och använder musklerna för att hålla kroppen där den ska vara i vattnet. Det går mer eller mindre bra, haha. Idag promenerade jag och min syster dit så det blev lite dubbelt upp, det blir ändå lite drygt 3 km.


Tillbaka hemma kunde jag med gott samvete sätta mig vid scrapbordet. Idag blev det en layout till Let´s Get Sketchys första skiss denna månaden.




Denna vet jag inte riktigt vad jag ska säga om, färggrann, men ful eller nå´t. Alla mönsterpappren från olika tillverkare, det är oftast inte bra. Vill man vara på säkra sidan är det bäst att använda ett fabrikat för dom passar oftast ihop i färgnyanserna. Foto på barnbarnsbarnet Alva när hon fullt koncentrerat försöker klippa med sax.


En eftermiddagsfika hos syster Anita, alltid så skönt att sitta hos henne en stund.


Fiskperioden är över fast jag saknar den. Idag har Harald gjort maten, Biff Stroganoff. Det är gott, han är lite snål med salladen så jag tog några små tomater. Nu måste vi ha frystömning ett tag framöver.

Ikväll hade vi medlemsmöte i Fotoklubben, trevligt som vanligt, men inga foto blev tagna.

14 kommentarer:

  1. Beautiful page. Love the details. Thanks for playing at Let's Get Sketchy.

    SvaraRadera
  2. Stunning page !! All the best from LGS~

    SvaraRadera
  3. Nä ska du också börja nu ;) (lika som jag härom dagen menar jag,haha) Den är jättefin och pappren passar hur bra som helst ihop. Visst är det sant att det oftast är bäst med samma tillverkare men som hos CTK tex. är det oftast två-tre olika pappers märken som dom med omsorg valt ut så dom matchar. Du skulle kunna bli en sån du, bra jobbat och ett så härligt foto på lilla Alva. Och du ser ju att dom från LGS tycker som jag :) Ha det nu så härligt idag kära du!! Kram Anna :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Haha, vi är oförbätterliga med vår kritik mot oss själva! Men, om man räknar på det så är jag nog oftare nöjd än missnöjd, eller? Blev plötsligt osäker! I vilket fall som helst så är det ju oftast roligt att hålla på utom när jag lyckas stänka ner allt med mist vilket har hänt igen nu! Svart dessutom! Kram

      Radera
  4. Cute girl and beautiful page!Thanks for joining us at LGS!

    SvaraRadera
  5. Your page is so cute!!!! Thank you for joining us @LGS!

    SvaraRadera
  6. Love what you have done with the sketch and your photo is just adorable. Thanks for joining in at Let's Get Sketchy

    SvaraRadera
  7. Great take on the sketch, thanks so much for joining us once again at LGS, we love having you there!

    SvaraRadera
  8. Fin tolkning av sketchen och ett jättegulligt foto! Tack för att du ville vara med och tävla!

    SvaraRadera
  9. Totally cute and great take on the sketch! Thank you for joining us at Lets Get Sketchy :)

    SvaraRadera