Translate

onsdag 24 februari 2016

Promenad

Morgonpromenad, Friskis&Svettis hade ställt in mitt gympapass idag så det fick bli en långpromenad.


En björk och blå himmel, snart slår den ut, eller iallafall nästan snart.



En isande kall vind även idag.

 

Här står hon och väntar.


En fin världskarta på en annan båt.

Efter promenaden gick jag direkt hem till dottern och lekte slav till svärsonen vid strykbrädan. På hemvägen köpte jag vårblommor till vår lägenhetsentré.


Lycka!


Min layout idag är en dubbel och till ScrapMuch? och en av deras utmaningar denna månaden. Jag tycker det är lite svårt att få till dessa dubbla, men är det en utmaning så är det.



Jag har använt vit CS och papper från ett nyköpt pappersalbum från American Craft. Lite dekorationer och försök med lite stämpling och lite annat. Foto på barnbarnsbarnen Alva och Alice när dom har kul i vår soffa.

10 kommentarer:

  1. Ja du har ju löst även denna dubbla GALANT!! Och så tokgillar jag ju dina papper och dekos naturligtvis!!! Tror jag har flera av dom pappren jag med nu :) Köpte inte blocket utan några enstaka, otroligt härliga färger!! Och du har komponerat ihop det så bra och gjort den till din egen. Ljuvliga foton på små tjejerna <3 Åhh!! nu önskar jag att jag var ledig idag och kunde få scrappa lite :) Du menar att du köpt vårblommor att ha UTE redan nu? Ja jag säger bara det att Sverige är verkligen avlångt!! Här är det en gnistrande vinter morgon, -10.3 och sol. Vackert det också MEN.... Tack för härlig inspiration såhär innan en arbetsdag <3 KRAM

    SvaraRadera
    Svar
    1. Och TACK för att du delar med dig hos oss på ScrapMuch? :)
      Nu blev det väl rätt iallafall ;) Kram igen....

      Radera
  2. You've created a beautiful spread, Christel! I really enjoyed all your photos. Thank you for sharing them, and thank you for joining us at ScrapMuch?! :o)

    SvaraRadera
  3. Great shots of two little girls... Fabulous page!! Great take on the sketch and thank you for playing along with us at Scrapmuch?!

    SvaraRadera
  4. Such a super pretty page, and darling pics! Thanks so much for joining us at ScrapMuch?!

    SvaraRadera
  5. beautiful layout and beautiful girls! Thanks so much for sharing with us at ScrapMuch?! - DT Jen

    SvaraRadera
  6. Love that X & O paper...perfect for the adorable lovable photos! Fabulous layout! Thanks for playing along with ScrapMuch?!

    SvaraRadera
  7. Love this layout! Absolutely beautiful! Thank you for sharing with us at ScrapMuch?

    SvaraRadera
  8. Oh my!! Love this layout - perfect chosen papers and the sweetest photos
    Thank you for joining us at ScrapMuch?

    SvaraRadera