Translate

söndag 17 april 2016

Fortsatt scrapträff

Idag kl 9 var vi alla scrappare på plats igen i Spånga på Fristadsträffen. Nya utmaningar och nya möten och Anna och jag fortsatte sitta tillsammans och scrappa. Vad vi har njutit och roat oss.


Det blev en del frukostfikande innan vi kom igång idag.




Det har varit så roligt och jag är så glad över att få ha varit med om detta. Jag har träffat många som jag fått ett levande ansikte på och fått hälsa på.

En av utmaningarna idag var att göra minst fem st ATC-kort som man byter med varandra. Tema var "Hjärta och Hjärna" som blivit Fristadsträffens symbol.


Jag gjorde väldigt enkla kort, men jag är inte så mycket för en massa  även om jag kan tycka det är fint. Imorgon ska ni få se vilka fem jag fick i utbyte.



Ulrika och Ulrika/Lillblomman som arrangerat träffen tillsammans med några andra. Så duktiga tjejer som brinner för detta, fantastiskt bra gjort på alla sätt. Här är det prisutdelning och idag vann jag ett pris! Överraskande till max!, men glad blev jag. Jag kommer att visa mina layouter framöver.


Anna packar ihop, vi delade på en massa saker, eller egentligen fick jag låna mest av henne. Dessutom hennes förtjänst att jag vann ett pris eftersom det byggde på maskinsömnaden på layouten och hon hade sin symaskin med sig. Idag slutade träffen kl 5 så den var lite kortare än gårdagen.


Vi förvånas så av allt lika mellan oss. Anna misstänkter starkt att jag är hennes okända moster haha! Här står våra skor!



Hejdå, vi ses snart igen!


Jag blev hämtad av Harald och Arne och sedan åt vi en god middag hos dom, lax, mandelpotatis och tomatsalsa. Jättemysigt har vi haft hos dom.

2 kommentarer:

  1. Jaaa!!! Vad roligt vi haft!!! Kommer jag leva länge på ♡ Roligt att se alla bilder, jag glömde att fota känner jag och då jag försökte blev det gärna suddigt, haha :) Det vsr då helt och hållet din egen förtjänst att du vann :-) Så läckert och kreativt!! Kör försiktigt hemåt idag nu ♡ Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja jag kan bara säga tack för ditt sällskap och för att vi äntligen träffades. Det har varit så mysigt och jag har lärt mig så mycket (inte minst att embossa haha). Kram

      Radera